«Ζεστός» στα πλέι οφ ο Βόλος, πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα

Οι Ηπειρώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ΄όλη τη διάρκεια του α΄ημιχρόνου με κατοχή μπάλας 67%, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία της θεσσαλικής ομάδας.

Μια κεφαλιά του Εραμούσπε (43΄) από καλή θέση που πέρασε άουτ, ήταν η μοναδική φάση άξια αναφοράς στο α΄ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και ήταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς να καρδιοχτυπήσουν τον Τσιντώτα.

Στο β΄ημίχρονο το παιχνίδι είχε έναν καλύτερο ρυθμό χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο.

Η πρώτη τελική για το Βόλο καταγράφηκε στο 54΄. Συρτό σουτ του Οζέγκοβιτς μέσα από την περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Τσιντώτας.

Ο ΠΑΣ απείλησε στο 55΄για πρώτη φορά στο β΄ημίχρονο με ένα διαγώνιο σουτ του Μπαλάν μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Τάχατος με δυνατή κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσιντώτα και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1) σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ στη Super League.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ένα καλό σουτ του Ριένστρα κατέληξε λίγο άουτ στην τελευταία απόπειρα των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν.
Ο διαιτητής Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) στο ντεμπούτο του στη Super League, έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ριένστρα, Τζίνο, Τσιρίνο.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος):Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Νίνης, Τζίνο, Ριένστρα, Τζίμας (88΄Σταματελόπουλος), Μορέιρα (72΄Λώλης), Μπαλάν (78΄Μπατίστ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Τάχατος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Λούνα, Τσοκάνης (78΄Κάτσε), Μεταξάς (46΄Καρτάλης) (90΄ Ασλανίδης), Πιρές (93΄Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις