Ο Γ.Σ.Φαρσάλων νικητής (65-71) στο ντέρμπι του Γ.Σ.Βόλου

Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ με τον Γ.Σ.Φαρσάλων που επικράτησε στο “Βάκης Παρασκευόπουλος” μετά από αμφίρροπο ματς του Γ.Σ.Βόλου με σκορ 65-71 να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο αγώνας ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια. Τα Φάρσαλα μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 3′ με 0-8. Στη συνέχεια όμως, ο…

…Γ.Σ.Βόλου, έχοντας εξαιρετικούς τους Σαμαρά και Τσαπραίλη κάλυψε τη διαφορά για να κλείσει ισόπαλη η πρώτη περίοδος με σκορ 20-20.
Στη β’ περίοδο ο Γ.Σ.Βόλου ήλεγξε τον ρυθμό και πέρασε μπροστά με 36-31. Στην τέταρτη περίοδο, οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν στο σκορ. Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, όπου ενώ το σκορ ήταν 65-65, ο Γ.Σ.Βόλου αστόχησε σε τρίποντο για ν’ ακολουθήσουν καλάθια των Αναγνωστόπουλου και Ψύρρα που διαμόρφωσαν το τελικό 65-71.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Γ.Σ.Βόλου με τον επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ κ. Αντρέα Κουρουπάκη, σε μια κίνηση φερ-πλέι, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γ.Σ.Φαρσάλων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκος Φαρμάκης, μαζί με τον κ. Αντρέα Κουρουπάκη, απένειμαν κύπελλο και μετάλλια στην πρωταθλήτρια Μαγνησίας και δευτεραθλήτρια Θεσσαλίας ομάδα μπάσκετ εφήβων του Γ.Σ.Βόλου.
Διαιτητές: Παζώλης, Μπαλκίζας
Δεκάλεπτα 20-20, 36-31, 54-55, 65-71
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ(Κοσμάτος-Ντάκης) Κωστούλας, Καλογερόπουλος 6, Τσαπραίλης 20 (4τρ), Σαμαράς 12 (2 τρ), Σουλιώτης 5 (1 τρ), Τσίρος, Ντάκης, Παλάσκας 7, Τάσος, Κουρουπάκης, Παπαδόπουλος, Ζαρογιάννης 13 (1 τρ)
ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αλεξίου): Λιούπης, Ντίνος, Κυριακόπουλος 1, Ίλτσογλου 2, Αναγνωστόπουλος Χ. 6, Ντόνας, Αναγνωστόπουλος Γ. 22 (3τρ), Μακρής 11 (3 τρ), Ψύρρας 11, Φούντας 13 (1 τρ), Γιαννούλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις