Ισοπαλία και πέναλτι – φάντασμα στην Ευκαρπία | Τα highlights

Απίστευτο ματς στην Ευκαρπία μεταξύ του ΠΑΟΚ Β και του Μακεδονικού (3-3). Απίθανο πέναλτι έδωσε ο Τομαράς (Θράκης).

Σε περιπέτειες έμπλεξε ο Μακεδονικός. Οι Πράσινοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3 με τον ΠΑΟΚ Β στην Ευκαρπία και είναι άξιοι της μοίρας τους, αφού έκαναν την ανατροπή από το 2-1 στο 2-3 με ανύπαρκτο πέναλτι, όμως στις καθυστερήσεις ο Χατζηστραβός απένειμε… δικαιοσύνη.

Ανεκδιήγητος ο διαιτητής Τομαράς (Θράκης), ο οποίος έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους Πράσινους και έγραψε… ιστορία. Στο 81′ ο Τσοπούρογλου με προβολή προσπάθησε να διώξει εντός περιοχής, ο Τσουκάνης έκανε θέατρο, πέφτοντας μόνος του και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα! Ο αρχηγός του Μακεδονικού, μάλιστα, αντί να κάνει Fair Play και να αστοχήσει, σκόραρε και… πανηγύρισε το 2-3!

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε στο 6′ με κεφαλιά του Δαρέλα από σέντρα του Σελιμάι. Εκεί υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ από πλευράς Μακεδονικού. Στο 35′ ο Σελιμάι ανέτρεψε τον Σιατραβάνη και ο Τσουκάνης με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος, άσκησε πίεση, αλλά ο Χατζηστραβός με συρτό σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με συρτό σουτ στο 53′. Οι Πράσινοι δεν το έβαλαν κάτω. Είχαν δοκάρι με τον Λισγάρα στο 61′ και στο 65′ από σέντρα του Μπρατσιάνι ο Γκέντσογλου με κεφαλιά – ψαράκι σκόραρε σε εγχώρια διοργάνωση έπειτα από 13 χρόνια και 2 μήνες!

Στο 81′ ήρθε ένα πέναλτι το οποίο θα συζητηθεί και έρχεται να προστεθεί στα πολλά και σοβαρά διαιτητικά λάθη που γίνονται στην κατηγορία. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού, άλλωστε, απορούσαν πώς ο Τομαράς έδειξε την άσπρη βούλα και λίγο έλειψε να διαμορφώσει αποτέλεσμα. Το 2-3, όμως δεν κράτησε για πολύ. Από ασταθή απόκρουση του Γουναρίδη στο 90’+3′ ο Χατζηστραβός με πλασέ διαμόρφωσε το 3-3 και κράτησε τους Πράσινους χαμηλά στη βαθμολογία και χωρίς νίκη για 6ο διαδοχικό ματς.

ΠΑΟΚ Β – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 3-3
Σκόρερ: 6′ κεφ. Δαρέλας, 53′, 90’+3′ σουτ Χατζηστραβός – 36′, 81′ πέν. Τσουκάνης, 65′ κεφ. Γκέντσογλου
Δοκάρι: 61′ Λισγάρας

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Σελιμάι (46′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας, Γιαξής, Κωττάς, Ουεντραόγκο, Νινούα (63′ Μορικέλι), Δαρέλας, Μπράντονιτς, Πανίδης (71′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (46′ Χατζηστραβός).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Σιμόνι (71′ Μιλισάβλιεβιτς), Λισγάρας, Γκέντσογλου (71′ Ουνγιαλίδης), Παναγιωτούδης, Τσουκάνης (87′ Γαρύφαλλος), Κραγιόπουλος (59′ Λεωνιδόπουλος), Ζαφειράκης, Σιατραβάνης (86′ Χασάνογλου), Μπρατσιάνι.

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)
Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Τσικλιτάρη (Πιερίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις