Πλήρη δράση σήμερα στη Football League

Με τους αγώνες της 33ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα το πρωτάθλημα της Footaball League. Η Κέρκυρα, η οποία έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ θα πάρει άλλους τρεις βαθμούς ξεκούραστα (στα «χαρτιά»), καθώς βάσει προγράμματος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, που έχει αποβληθεί…

…από το πρωτάθλημα. Η 2η της κατάταξης, ΑΕΛ, παίζει στη Ζάκυνθο με την τοπική ομάδα, με τους επτανήσιους να «καίγονται» για βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Η Λάρισα με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο.
Τα Τρίκαλα θα πάρουν και αυτά τρεις βαθμούς στα «χαρτιά» και θα διατηρηθούν στην 3η θέση, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος μετά την τιμωρία του έπεσε στους 54 βαθμούς, θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο Πανελευσινιακός δίνει αγώνα επιβίωσης με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, η Παναχαϊκή, η οποία μάχεται και αυτή για τη σωτηρία παίζει στο Ρέθυμνο με τον Κισσαμικό, ο Αγρ. Αστέρας υποδέχεται την Καλλιθέα, τα Χανιά τη Λαμία και ο Πανσερραϊκός τον Παναιγιάλειο. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Ολυμπιακός Β.-Κέρκυρα 0-3 α.α.
Τρίκαλα-Εργοτέλης 3-0 α.α.
Αχαρναϊκός-Πανελευσινιακός
Αγρ. Αστέρας-Καλλιθέα
Χανιά-Λαμία
Κισσαμικός-Παναχαϊκή
Ζάκυνθος-Λάρισα
Πανσερραϊκός-Παναιγιάλειος
Απόλλων-Αναγέννηση Κ.
*Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 16.00

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις