SL2: Το εκατομμύριο έγινε …υποσχέσεις Μπαλτάκου και δημιουργική λογιστική

Πέρα από τις υποσχέσεις του κ. Μπαλτάκου ότι θα βρει οικονομικούς πόρους για να βοηθήσει την κατηγορία, ο κ. Μαρτσούκος δεν παρουσίασε κάτι χειροπιαστό στο σημερινό Δ.Σ. της SL2.

Είναι απορίας άξιο πως χρήματα που ήταν έτσι κι αλλιώς να εισπράξουν οι ομάδες από την ΕΡΤ και τον κεντρικό χορηγό της Betsson, παρουσιάστηκαν ως επιτυχία του νεοεκλεγέντα προέδρου της λίγκας. Μάλιστα, τα χρήματα από τη στοιχηματική εταιρία που αποτελεί κεντρικό χορηγό της κατηγορίας, θα δοθούν στις ομάδες με “έκπτωση” αφού προτίμησαν τα “ζεστά” 200 χιλιάρικα από τα 300 χιλιάδες ευρώ σε δόσεις. Να σημειώσουμε πως η πρώτη δόση των 250 χιλιάδων ευρώ δεν έφτασε στις ομάδες, παραμένοντας στα ταμεία για τις ανάγκες της διοργανώτριας. Όσον αφορά την ΕΡΤ, παρά το εξώδικο κατά τη διακοπή, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ξεκίνησαν και πάλι οι τηλεοπτικές μεταδόσεις οπότε ποτέ δεν τέθηκε θέμα να μη δοθούν τα χρήματα στις ομάδες…

Η ανακοίνωση της λίγκας για τις αποφάσεις του Δ.Σ.:

“Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν για τα εξής θέματα:

1) Συνάντηση του Προέδρου κ. Μαρτσούκου με τον ομόλογό του της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, όπου ο τελευταίος συμφώνησε να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας.

2) Αποφασίστηκε η αποστολή αιτήματος στην ΕΠΟ για παράταση στην ημερομηνία λήξης του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 από 28 Μάϊου σε 18 Ιουνίου 2023.

3) Θα σταλεί στις ΠΑΕ σχέδιο συνέχισης του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, καθώς μετά την αναστολή του οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης των αγώνων της κανονικής διάρκειας συμπίπτουν με τις προαγωγικές και Πανελλήνιες εξετάσεις”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις