Με δυνατά παιχνίδια αρχίζει ο Απρίλιος για τον Βόλο

Τρία απαιτητικά παιχνίδια θα δώσει ο Βόλος σε διάστημα μιας εβδομάδας, δύο εκτός και ένα εντός έδρας, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τον Παναθηναϊκό (2/4) στη Λεωφόρο, την ΑΕΚ (5/4) στο Πανθεσσαλικό και τον ΠΑΟΚ στις 9/4 στην Τούμπα. Οι “κυανέρυθροι” εκμεταλλεύτηκαν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους και σε θέματα τακτικής, προκειμένου να παρουσιαστούν πιο δυνατοί στη συνέχεια των πλέι οφ.
Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, πάντως, αποτελεί ευκαιρία για τους τραυματίες του Βόλου να ανεβάσουν ρυθμό και κάποιοι από από αυτούς να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Ζαν Μπαριέντος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και μετρά αντίστροφα τις μέρες για να είναι και πάλι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Έντσο Γκάγκι, Νικολά Μεσκίδα και Μίκαελ Τσιρίνος και τις προσεχείς μέρες θα φανεί ποιοι από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Απών, πάντως, από τον πάγκο του Βόλου στη Λεωφόρο θα είναι ο Κώστας Μπράτσος, επειδή αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Με την εθνική Ελπίδων αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Ουγγαρία οι δύο διεθνείς του Βόλου, Δημήτρης Μεταξάς και Κυριάκος Ασλανίδης. Η Εθνική ηττήθηκε 0-1 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καμάρας», σε μια δυνατή πρόβα πριν το επίσημο παιχνίδι με τη Λευκορωσία, που είναι αύριο Τρίτη στις 17.00 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2025.
Ο Μεταξάς ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και έπαιξε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ ένα ημίχρονο (το δεύτερο) έπαιξε και ο Ασλανίδης.
Θυμίζουμε, πως υποχρεώσεις με την Εθνική Φινλανδίας έχει και ο Νικολάι Άλχο, ο οποίος δεν μετέχει της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις