Ολυμπιακός Βόλου: Προς οριστική συμφωνία με τον όμιλο επιχειρηματιών

Μοιράσου το άρθρο

Βάσει των δηλώσεων του δικηγόρου Γιάννη Παπαδόπουλου (ΦΩΤΟ), ο οποίος εκπροσωπεί τον όμιλο επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, η ανάληψη του τμήματος θα γίνει από την 1η Μαΐου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός.

Μέχρι τότε, πάντως, μεσολαβεί ένας μήνας και θα πρέπει στο διάστημα αυτό να επιτευχθεί οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ενημερωθούν από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη τα μέλη σε έκτακτη γενική συνέλευση, για το ποιοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τον Ολυμπιακό.

Η ταυτότητά τους δεν έχει γίνει γνωστή και το μόνο που γνωρίζουμε, βάσει και των όσων έχει αναφέρει σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Γιάννης Παπαδόπουλος, κανείς από τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εμπλακούν με τον Ολυμπιακό δεν έχουν ασχοληθεί, ως παράγοντες, με το ποδόσφαιρο, ενώ ήταν ξεκάθαρος, ότι δεν έχει κάνεις από αυτούς πολιτικές βλέψεις.

Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα που θα στηρίζεται σε υγιείς βάσεις, με σκοπό τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι ίδιοι θα αναλάβουν και τα τμήματα της Ακαδημίας.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι σε συνεχή επαφή με τον κ. Παπαδόπουλο, η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, μόλις υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πιθανότατα αυτό θα γίνει με κοινή συνέντευξη Τύπου, όπου θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα άτομα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν διοικητικά με τον Ολυμπιακό Βόλου. Παράλληλα, θα γίνει ανάλυση και του πλάνου που υπάρχει για την ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να “χτιστεί” από την αρχή, αγωνιζόμενος τη νέα χρονιά για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις