Δεν έδειξε 11άδα ο Μπράτσος ενόψει Παναθηναϊκού

Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Ο Κώστας Μπράτσος είδε τους Έντσο Γκάγκι και Νικολά Μεσκίδα να προπονούνται κανονικά με την ομάδα και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ωστόσο, ο προπονητής του Βόλου θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσουν, ως βασικοί, από τη στιγμή που έχουν χάσει πολλές προπονήσεις.
Ο Χρήστος Σιέλης είναι απόλυτα εντάξει από τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τέθηκε και αυτός στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου, ενώ ο τραυματισμός του Νικολά Άλχο στο παιχνίδι που έδωσε την εθνική Φινλανδίας κόντρα στην Ιρλανδία ήταν επιπόλαιος και ο έμπειρος δεξιός μπακ θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Ζαν Μπαριέντος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο, ο Ουρουγουανός μέσος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και αν όλα πάνε καλά η επιστροφή του αναμένεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 5 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό. Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται και ο Μίκαελ Τσιρίνος, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.
Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, βάσει αυτής που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Μπράτσος δεν έδειξε ακόμη τις προθέσεις του, όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, η οποία πάντως αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τους έντεκα που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις