Με γκολ οφσάιντ ο Πανσερραϊκός “κλείδωσε” το τρίποντο με Αλμωπό (vids)

Ο Πανσερραϊκός νίκησε 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας, πανηγύρισε το 13ο διαδοχικό τρίποντο και ξέφυγε 12 βαθμούς από τη 2η θέση.

Την τρελή του πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζει ο Πανσερραϊκός. Τα Λιοντάρια πανηγύρισαν το Σάββατο (01/04) τη 13η διαδοχική τους νίκη και αύξησαν τη διαφορά από τη 2η θέση στους 12 βαθμούς. Ο πρωτοπόρος επικράτησε 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας, αν και το δεύτερο γκολ ήταν λάθος του δεύτερου βοηθού, καθώς ο Σαΐντ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και διέκοψαν με τον τρόπο αυτό το αήττητο σερί 9 αγώνων του Αλμωπού που βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού με δύο παιχνίδια περισσότερα.

Ο Αλμωπός Αριδαίας απείλησε στο 4′ με τον Παπαδόπουλο, όμως στο 27′ από σέντρα του Στίνα ο Αυλωνίτης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 36′ από γύρισμα του Κανίς ο Κατσαντώνης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν σε κάποιες στιγμές να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως το τρίποντο «κλείδωσε» ο Σαΐντ στο 70′.

 

Από πάσα του Στίνα ο φορ του Πανσερραϊκού καλυπτόταν μόνο από τον τερματοφύλακα, ο δεύτερος βοηθός δεν σήκωσε τη σημαία και αυτός διαμόρφωσε με πλασέ το 2-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2-0
Σκόρερ: 27′ κεφ. Αυλωνίτης, 70′ σουτ Σαΐντ
Δοκάρι: 36′ Κατσαντώνης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Λυμπεράκης (66′ Πεταυράκης), Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης, Στάικος (85′ Σιόντης), Κατσαντώνης (85′ Μασκανάκης), Στίνα, Κανίς (66′ Σοφιανός), Σαΐντ (77′ Μπαΐροβιτς).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς (76′ Πόποβιτς), Μανωλάκης, Τσιμπούκας, Μακρυδάκης, Κέρθι (61′ Ρίβας), Έππας (83′ Τσιπούρας), Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος, Πέττας (83′ Πέλκας), Πατρινός (76′ Ταχματζίδης).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Θ. Μωυσιάδης, Θανασιάς (Ηπείρου)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις