Επιστροφή στις νίκες για τον Πανσερραϊκό, 2-1 τον ΟΦΗ | Η βαθμολογία

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, αλλά το πληγωμένο «θηρίο» των Σερρών έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ του Χατζηστραβού και πήρε τρίποντο νίκης με νικητήριο τέρμα από τον Μούργο στο 88ο λεπτό.

O OΦΗ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρία στο 7′ με τους Μεγιάδο-Ντίκο να συνδυάζονται και τον Τοράλ να εκτελεί όμως ο Αυλωνίτης έβαλε την κόντρα στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας κατάφερε να προηγηθεί στο 16′ καθώς ο Τοράλ έβγαλε υπέροχη κάθετη πάσα στον Ριέρα που απέφυγε Μπέργκστρεμ και τον τερματοφύλακα Χοβάν σκοράροντας σε κενή εστία για το 0-1.

Η αντίδραση του Πανσερραϊκού ήρθε στο 24′ καθώς Μασαρίποφ και Χατζηστραβός συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να πλασάρει εξαιρετικά από τα όρια της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ακίνητου Μπάουμαν για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο τερματοφύλακας των Ηρακλειωτών είχε καλύτερη αντίδραση στο 34′ κατά το διαγώνιο σουτ του Άλεξιτς αποκρούοντας σε κόρνερ ενώ στο ίδιο λεπτό ο Τομάς ανέλαβε την εκτέλεση με τον Στάικο να πιάνει αμαρκάριστος κεφαλιά αλλά ξανά ο Μπάουμαν έσωσε την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «Ομιλήτες» ήταν καλύτεροι μέχρι τη μία ώρα αγώνα και είχαν δύο καλές στιγμές με τον Ριέρα να εξαπολύει δυνατό αλλά άστοχο σουτ στο 55′ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ισπανός επιθετικός πάσαρε στον Γκαγιέγκος που αστόχησε από θέση τετ α τετ απέναντι στον Χοβάν.

Τα δυνατά μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν από τους παίκτες των δύο ομάδων και ο ρέφερι Παπαπέτρου με το χέρι στο τσεπάκι για κίτρινες κάρτες αλλά και τη σφυρίχτρα στη στόμα στο 86′ καθώς υπέδειξε πέναλτι, συμβουλευόμενος το VAR, για ανατροπή του Άλεξιτς από τον Καρώ. Ο Μούργος ανέλαβε την εκτέλεση στο 88′ και νίκησε τον Μπάουμαν για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στα «λιοντάρια» μετά από έναν και πλέον μήνα.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στην 8η θέση με 12 βαθμούς ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στην 7η με 13 πόντους.

Την επόμενη, -11η- αγωνιστική, ο Πανσερραϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου ενώ ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ίδια ημέρα και ώρα 17:30 στο «Γεντί Κουλέ».

Oι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι (Δεληγιαννίδης 90′), Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας (Πεταυράκης 76′), Μορέιρα, Στάικος, Μασαρίποφ (Γούλερι 76′), Χατζηστραβός, Τομάς (Μούργος 70′), Άλεξιτς (Κολομπίνο 89′).

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ (Μοσκέρα 90+1′), Μαρινάκης, Μεγιάδο (Γκλάζερ 88′), Γκαγέγος, Ριέρα (Νέιρα 90+1′), Τοράρισον, Τοράλ (Λουίς Φελίπε 48′), Ντίκο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις