Στη Λεωφόρο σήμερα για το καλύτερο ο Βόλος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στην κατάμεστη από κόσμο Λεωφόρο ο Βόλος καλείται σήμερα στις 6 μ.μ. να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της Σούπερ Λιγκ Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Οι “κυανέρυθροι” είχαν την ευκαιρία για 15 μέρες να δουλέψουν για το σημερινό παιχνίδι για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε ένα απαιτητικό παιχνίδι.

Τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ επαναρχίζουν, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τον Βόλο να έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου γνωρίζει πως οι “πράσινοι” είναι το φαβορί για τη νίκη, καθώς θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή και να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα “όπλα”.
Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα το τελευταίο δεκαήμερο και θα επιδιώξει να αποσπάσει ό,τι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. Ο Μίκαελ Τσιρίνος, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, θα χάσει το παιχνίδι (δεν έπαιξε και κόντρα στον Ολυμπιακό), ενώ το ευχάριστο είναι πως επιστρέφουν από τραυματισμό οι Έντσο Γκάγκι και Νικολά Μεσκίδα. Ο πρώτος μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Ο Ζαν Μπαριέντος αποθεραπεύτηκε πλήρως από την θλάση που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο, δύσκολα θα αγωνιστεί. Εκτός έμεινε ο Αρούνα Σι, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Κώστας Μπράτσος έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι κι αυτό που ζητά από τους παίκτες του είναι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις στατικές φάσεις και να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα είναι πολύ σημαντικό για τον Βόλο να αποφύγει να δεχθεί γρήγορο γκολ, προκειμένου να μεταφέρει την πίεση στον αντίπαλο, ενώ η ομάδα θα ψάξει τις ευκαιρίες στην επίθεση με στόχο το γκολ.
“Γνωρίζουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει ωστόσο η εμπειρία και θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να αποκομίσουμε, ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι” τόνισε ο προπονητής των “κυανέρυθρων”, ο οποίος δεν θα καθίσει σήμερα στον πάγκο της ομάδας, καθώς είναι τιμωρημένος (είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό).
Όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Λούνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σιέλης και Εσκοβάλ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης, Κάτσε και Γκάγκι, με τους Πιρές, Ντέλετιτς να παίζουν στα άκρα και τον Οζέγκοβιτς να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται και οι Κότνικ, Μεταξάς, Τάχατος, Μεσκίδα, Πίρινεν, Ασλανίδης, Καρτάλης, Μπαριέντος και Τσελεμπάκης.

Διαιτητής ο Μανούχος
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας, με βοηθούς τους Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ από την ΕΠΣ Αν. Αττικής και Γιάννη Καραγκιζόπουλο από την ΕΠΣ Ημαθίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Στο VAR θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου και AVAR ο Θανάσης Κόλλιας επίσης από την ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις