Ελευθερόπουλος: “Σε ανοδική τροχιά η Νίκη – Αίτημα για Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό με ΑΕΛ”

Είδηση έβγαλαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Βέροια. Ο τεχνικός της Νίκης δήλωσε πως τόσο η Νίκη όσο και η ΑΕΛ έχουν καταθέσει αίτημα το μεταξύ τους παιχνίδι να γίνει την Παρασκευή και όχι την Πέμπτη, ώστε να πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό. Όσον αφορά το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Βέροια, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επισήμανε πως η ομάδα του βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είναι σημαντικό πως με τη δουλειά που γίνεται δεν φάνηκαν οι τρεις σημαντικές απουσίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

“Είμαστε σε καλή κατάσταση αρκετό καιρό. Ήμασταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή, τα παιδιά δουλέψανε πάρα πολύ κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, συνεχίσανε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, βελτιωμένοι στα περισσότερα κομμάτια, στα ζητούμενα που θέλουμε. Έχω ξαναπεί πως εξαιρώντας τα 12 πρώτα λεπτά στις Σέρρες, η ομάδα έχει μία εντυπωσιακή ανοδική πορεία. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου γιατί είναι ένα γκρουπ παικτών που δουλεύουν εξαιρετικά κι αυτό αποδείχθηκε και σήμερα που είχαμε τρεις απουσίες που σε άλλη ομάδα θα ήταν δυσαναπλήρωτες (Σιαφά, Μιράντα και Ροχάνο). Είναι τρεις παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία, παρόλα αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν κατάφεραν να μη φανεί καθόλου η απουσία τους. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχουμε πει πως κάθε προπόνηση και κάθε αγώνας αποτελεί ένα κίνητρο και το τηρούν.

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι, από το πρώτο ημίχρονο είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, κάτι που συνηθίζουμε. Το πρόβλημα στα πρώτα 28 λεπτά ήταν η αργή ανάπτυξή μας που διευκόλυνε τους παίκτες της Βέροιας να κλείνουν τους χώρους. Παρόλα αυτά χάσαμε 3-4 ευκαιρίες. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να κάνουμε πιο γρήγορη την ανάπτυξή μας και να ανέβουν τα εξτρέμ πιο ψηλά. Βγάλαμε παίκτες από τη δεύτερη ζώνη, κάτι που επιβαλλόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και πετύχαμε τα δύο γκολ”.

Για το ματς με την ΑΕΛ την Πέμπτη

Έχουμε ζητήσει από τη λίγκα να παίξουμε Παρασκευή ώστε να παίξουμε στο Πανθεσσαλικό γιατί θεωρώ πως είναι αμαρτία ένα τέτοιο παιχνίδι, η ΑΕΛ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, να γίνει στη Νεάπολη. Το έχουμε ζητήσει κι εμείς και η ΑΕΛ. Είναι κάτι που δεν μας συμφέρει γιατί τη Δευτέρα θα έχουμε το ματς με τον Απόλλωνα όμως πρέπει κάποιοι να κάνουμε κάποιες θυσίες ώστε να αναβαθμίσουμε αυτό το δύσμοιρο πρωτάθλημα. Φαντάζομαι πως από τη στιγμή που το επιθυμούν και οι δύο ομάδες θα ικανοποιηθεί το αίτημά μας.

Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, είμαι πεπεισμένος γι’ αυτό, να το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, από δύο ομάδες που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο”.

Για το αν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του πρωταθλητή στον Βόρειο Όμιλο

“Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, αλλά στον όμιλό μας είναι αρκετά ξεκάθαρα τα πράγματα. Σ’ ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της SL2 αυτός που έχει μία τέτοια διαφορά, για πάρα πολλούς …λόγους συνήθως το κατακτάει”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις