Κερδίζει πάντα ο Ολυμπιακός Β. όταν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο

Η νίκη που απέσπασε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Αγιά επί του τοπικού Δωτιέα με 1-0 ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (είχε νικήσει την περασμένη αγωνιστική τον Εδεσσαϊκό στη Νεάπολη), με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στο -5 από τις ομάδες που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το βολιώτικο συγκρότημα μάλλον… ξύπνησε αργά, καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια εκ των οποίων τα δύο εκτός έδρας, συγκέντρωσε επτά βαθμούς, τη στιγμή που στα προηγούμενα 19 η ομάδα είχε αποσπάσει συνολικά 15 βαθμούς.
Για δεύτερο σερί ματς οι “ερυθρόλευκοι” κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, πέτυχαν γκολ για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, πράγμα που δεν το είχε καταφέρει η ομάδα στα προηγούμενα επτά ματς, όπου είχε μόλις ένα βαθμό (το 0-0 εντός έδρας με την ΑΕΠ Κοζάνης και έξι ήττες με 1-0).
Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Δωτιέα δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, μια ομάδα που είναι η πιο αδύναμη του πρωταθλήματος, έχοντας 11 σερί ήττες δίχως να πετύχει γκολ και η οποία έχει αποδεχθεί τη μοίρα της και το γεγονός ότι τη νέα χρονιά θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.
Οι παίκτες του Σωτήρη Πετσιμέρη φρόντισαν να κυνηγήσουν από την αρχή του παιχνιδιού το γκολ και το πέτυχαν στο 36’ με τον Κλεβί Κόλα.
Όποτε ο Ολυμπιακός σκόραρε φέτος στο πρώτο ημίχρονο – και δεν το κάνει συχνά- δεν χάνει. Συγκεκριμένα, ήταν η τρίτη φορά φέτος, όλες σε εκτός έδρας ματς, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν γκολ στο πρώτο μέρος. Η πρώτη ήταν στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου 2-2 (είχε σκοράρει ο Ντινιωτάκης), η δεύτερη στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό 1-2 (δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Σκοπελίτη και Καρατσόλη) και η τρίτη κόντρα στον Δωτιέα 0-1, όπου σκόραρε ο Κόλα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις