Ανοιχτός ο δρόμος στον Βόλο για την 5η θέση

Στάθηκε όρθιος στη Λεωφόρο ο Βόλος και κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό από τον Παναθηναϊκό (0-0), στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» εφάρμοσαν πιστά το πλάνο του Κώστα Μπράτσο και στο τέλος πανηγύρισαν τον πρώτο τους βαθμό στα πλέι οφ.

Βλέπουμε να διεξάγονται πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στα πλέι οφ, με τις έξι ομάδες να παλεύουν για τους στόχους που έχουν θέσει και το πρωτάθλημα να έχει πάρει… φωτιά. Σε ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Σούπερ Λιγκ (οι «πράσινοι» ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με την ΑΕΚ με 63 βαθμούς), ο Βόλος όχι μόνο ήταν ανταγωνιστικός, αλλά έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
Βέβαια, χρειάστηκε και η ικανότητα του Μπόρις Κλέιμαν που απέκρουσε το πέναλτι του Σπόραρ στο 97’, αλλά και η τύχη για να φύγει ο Βόλος με το θετικό αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο.
Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου, δεν παρέκκλιναν του πλάνου που είχαν δουλέψει για το παιχνίδι, κράτησαν το μηδέν, έχοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια ο Βόλος (σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και σε ένα ματς για τα πλέι οφ) δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο στις αναμετρήσεις με Άρη και Παναθηναϊκό στην κανονική περίοδο, όσον αφορά τον δεύτερο γύρο, οι «κυανέρυθροι» έχουν δεχθεί γκολ. Στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια κράτησαν το μηδέν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η επανεμφάνιση του Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και πλέον επέστρεψε υγιής. Ο Ουρουγουανός μέσος είχε να αγωνιστεί από τις 28 Ιανουαρίου, όταν και είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις