Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την «λευκή» ισοπαλία την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Βόλος υποδέχεται σήμερα στις 6 το απόγευμα την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Το έργο των παικτών του Κώστα Μπράτσου είναι δύσκολο, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο (μαζί με τον Παναθηναϊκό) ομάδα του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 1-0.
Ωστόσο, όλοι στην ομάδα δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα για να τερματίσει στην 5η θέση, παίρνοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Κώστας Μπράτσος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Λούνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Εσκοβάλ και Σιέλης. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης, Κάτσε και Γκάγκι. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Πιρές και Ντέλετιτς, εκτός αν η τεχνική ηγεσία χρησιμοποιήσει όπως και στο ματς με τον Παναθηναϊκό τον Τάχατο και καθίσει στον πάγκο ο Πιρές. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Οζέγκοβιτς.
Στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου βρίσκονται και οι Κότνικ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Καρτάλης, Τσελεμπάκης. Θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Μίκαελ Τσιρίνος, όπως και ο Αρούνα Σι.
Πολλές απουσίες υπάρχουν στην ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σιντιμπέ, Μουκουντί, Φαν Βέερτ, Άμραμπατ, όπως και ο Μήτογλου. Ο στόπερ της ΑΕΚ έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Από εκεί και πέρα, θετικό είναι ότι επιστρέφει και είναι στην αποστολή ο Πάολο Φερνάντες.
Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα είναι οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες

Μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια
Μεγάλη είναι η ζήτηση για τα εισιτήρια του σημερινού παιχνιδιού. Μάλιστα χθες οι οπαδοί της ΑΕΚ σχημάτισαν ουρές, προκειμένου να πάρουν το «μαγικό χαρτάκι».
Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα σήμερα Τετάρτη από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα. Έχει οριστεί γενική είσοδος 20 ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.
Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.
Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα. Η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Βοηθοί θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας από την ΕΠΣ Αχαΐας και Κώστας Ψαρρής από την ΕΠΣ Ζακύνθου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στάθης Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Κυκλάδων και AVAR ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις