SL1: Παιχνίδια “φωτιά” για τα play offs

Η 3η στροφή των πλέι οφ της Super League περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια για τη μάχη του τίτλου.

Η μάχη του τίτλου έχει φουντώσει στα πλέι οφ της Super League μετά από μόλις δύο αγωνιστικές και το ενδιαφέρον παραμένει στα ύψη. Από την 3η αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι του Φαλήρου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς είναι αγώνας επιβίωσης στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν τον τίτλου.

Η γκέλα των «ερυθρόλευκων» με τον Άρη προκάλεσε τριγμούς, καθώς έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στον βαθμό την κορυφή, αλλά και την ηρεμία τους. Ο Μίτσελ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία, με τον Ζοζέ Ανιγκό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, είδε την ΑΕΚ να βάζει τέλος στο σερί των 17 αγώνων χωρίς ήττα και πλέον καλείται να βγάλει αντίδραση για να παραμείνει στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

Η Ένωση επέστρεψε στην κορυφή μετά τη νίκη στην Τούμπα και σήμερα ψάχνει ακόμα ένα «διπλό» στον Βόλο, που θα τη διατηρήσει σε θέση οδηγού στην κούρσα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να έχει πλήθος κόσμου στις κερκίδες. Οι Βολιώτες δεν είναι αδιάφοροι, καθώς κυνηγούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έδειξαν και στη Λεωφόρο ότι είναι ικανοί να κάνουν τη… ζημιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις