Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Οζέγκοβιτς ενόψει ΠΑΟΚ

Δέχθηκε ένα γκολ στο 8’ ο Βόλος από την ΑΕΚ στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου, προσπάθησε στη συνέχεια και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε και οι “κυανέρυθροι” μετρούν δύο εντός έδρας ήττες και μία ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, ύστερα από τρία παιχνίδια για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Ο Βόλος παραμένει στην 6η θέση της βαθμολογίας με τον Άρη να έχει ένα βαθμό περισσότερο και με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την 5η θέση που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αποχώρησε αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς. Ο Σέρβος φορ αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζαλιζόταν, κάτι που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο ματς. Πιστεύεται, ωστόσο, πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Από εκεί κει και πέρα, ο Αρούνα Σι αναμένεται να είναι στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μίκαελ Τσιρίνος, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν έχει αγωνιστεί στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει ο Βόλος για τα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις