Θέλει τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς για την παραμονή ο Ολυμπιακός Β.

Όσο ζουν ελπίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου. Μπορεί η υπόθεση παραμονή στην κατηγορία να φαντάζει δύσκολη, καθώς θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω, ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να τις εξαντλήσουν, μήπως καταφέρουν στο τέλος αυτό που πριν λίγες μέρες φαινόταν ακατόρθωτο.

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να απέχει πέντε βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η κλεψύδρα αδειάζει, δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά, ωστόσο, η προσπάθεια θα γίνει από όλους στην ομάδα, μήπως και ο Ολυμπιακός καταφέρει να καλύψει τη διαφορά και στο τέλος να παραμείνει στη Γ’ Εθνική.
Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες βαθμών, η ομάδα θα επιδιώξει να κάνει το 4Χ4 και θα περιμένει να δει σε ποια βαθμολογική θέση θα τερματίσει. Από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι “ερυθρόλευκοι” τα τρία είναι με ομάδες που μάχονται και αυτές για την παραμονή, γεγονός που σημαίνει πως αυτά τα ματς θα είναι… έξι πόντων.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το προσεχές Σάββατο το βολιώτικο συγκρότημα καλείται να πάρει τη νίκη απέναντι στην Καστοριά, την οποία θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Νεάπολης. Αν καταφέρει ο Ολυμπιακός και πάρει το “τρίποντο” θα φτάσει τους 25 βαθμούς και θα πλησιάσει στους τρεις την Καστοριά, ενώ ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή, είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη διαχωριστική γραμμή.
Η ψυχολογία όλων στην ομάδα είναι ανεβασμένη μετά και τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα και υπάρχει πίστη για τη συνέχεια. Η Καστοριά δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, παρότι την περασμένη Κυριακή έχασε στην έδρα της με 1-0 από τον Χανιώτη. Στην προηγούμενη έξοδό της είχε ηττηθεί με 1-0 από τον Μακεδονικό Φούφα, ενώ η τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα ήταν στις 19 Μαρτίου, όταν είχε επικρατήσει με 2-0 στην Αγιά του ουραγού Δωτιέα.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό “παρών” το Σάββατο στη Νεάπολη, γνωρίζοντας πως η παρουσία τους σε ένα κομβικό παιχνίδι για την ομάδα είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις