Βόλος: Μόνο ο Τάχατος εκτός “μάχης” με ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (9/4, 20.30) τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος είναι απόλυτα καλά και θα ηγηθεί της επίθεσης του Βόλου , ενώ επανέρχεται ο Αρούνα Σι. Ο Γάλλος αμυντικός έχασε τα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, καθώς είχε μεταβεί στη Γαλλία, όπου γέννησε η σύζυγός του. Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Μίκαελ Τσιρίνος, ο οποίος αποθεραπεύτηκε. Αντίθετα, εκτός αποστολής θα μείνει ο Στάθης Τάχατος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Είναι γεγονός ότι ο Βόλος διαθέτει μικρό ρόστερ, έναντι των άλλων ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα οι ίδιοι παίκτες, τη στιγμή που οι υπόλοιπες πέντε ομάδες του μίνι πρωταθλήματος είχαν την ευκαιρία να κάνουν αλλαγές και να παρουσιαστούν πιο «φρέσκιες».
Ωστόσο, ο Κώστας Μπράτσος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και από θέμα ποιότητας, αλλά και φυσικής κατάστασης, όπως τόνισε και εφόσον οι ποδοσφαιριστές του είναι υγιείς, μπορούν να ανταποκριθούν επάξια απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις