Δοκιμασία στην Τούμπα με ΠΑΟΚ απόψε για τον Βόλο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που σε διάστημα τριών ημερών έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για τη διεκδικήσει του τίτλου, μετά τις ήττες από ΑΕΚ στην Τούμπα και Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μπορεί, πάντως, ο ΠΑΟΚ να είναι απογοητευμένος από το γεγονός ό,τι έμεινε εκτός «μάχης», όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παρατήσει την προσπάθεια να τερματίσει όσο πιο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία των πλέι οφ.
Όσον αφορά την τακτική που θα ακολουθήσει ο Βόλος στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα διαφέρει με αυτή που είχε η ομάδα στα προηγούμενα ματς των πλέι οφ. Οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανασταλτική λειτουργία, θα φροντίσουν η ομάδα να είναι συμπαγής στον άξονα, αλλά και να κρατήσει την μπάλα περισσότερο χρόνο, σε σχέση με την εικόνα που έδειξε ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ.
Όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, ίσως δούμε μία με δύο αλλαγές στο σχήμα, σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει και πάλι ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό πιθανότατα ο Λούνα. Οι Σιέλης και Εσκοβάλ θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στον άξονα να αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά μετά από τον περασμένο Νοέμβριο ξανά στο βασικό σχήμα τους Τσοκάνη και Μπαριέντος (έπαιξαν μαζί λίγα λεπτά στο ματς με τον Παναθηναϊκό και στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ), με τον Κάτσε πιθανότατα να είναι ο τρίτος παίκτης στη μεσαία γραμμή. Οι Γκάγκι και Ντέλετιτς θα επιχειρούν στις πτέρυγες, με τον Οζέγκοβιτς να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου βρίσκονται και οι Κότνικ, Πίρινεν, Σι, Καρτάλης, Μεσκίδα, Ασλανίδης, Μεταξάς, Τάχατος και ο Τσιρίνος, ο οποίος αποθεραπεύτηκε. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Στάθης Τάχατος.

Διαιτητής ο Φωτιάς
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Μιχάλη Παπαδάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κώστας Τσέτσιλας από τα Γρεβενά. Στο VAR θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος από την Αργολίδα και AVAR ο Βασίλης Νικολακάκης από την ΕΠΣ Λασιθίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις