Τα πλάνα του Μπράτσου για το παιχνίδι με τον Άρη

«Τελικός» μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι που θα δώσει αύριο Κυριακή ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Άρη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες “μάχονται” για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο νικητής, αν υπάρξει, θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Είναι γεγονός ότι οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου έχουν χάσει πολλούς βαθμούς φέτος στο γήπεδό τους και στο καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Άρη θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, πειθαρχημένοι και αποφασιστικοί, προκειμένου να πάρουν το “τρίποντο” που τόσο πολύ έχουν ανάγκη, ξεπερνώντας τον Άρη στη βαθμολογία.
Στον Άρη γνωρίζουν πολύ καλά πως για να αποκτήσουν το πάνω χέρι για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, θα πρέπει να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το Πανθεσσαλικό.
Η ομάδα του Βόλου δούλεψε συστηματικά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω του Πάσχα και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία της στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, όταν νίκησε με 2-0 τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, με γκολ των Μίλος Ντέλετιτς και Ζαν Μπαριέντος με πέναλτι, παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες από το 55’, εξαιτίας της αποβολής του Νικολάι Άλχο.
Δεν έχει ακόμη αποφασίσει ο Κώστας Μπράτσος για ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα. Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Αντόνιο Λούνα να παίζει και πάλι στη μεσαία γραμμή, με τον    Αρούνα Σι να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Το σίγουρο είναι ότι στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Μπαριέντος, δύο παίκτες που δίνουν άλλη δυναμική στη μεσαία γραμμή του Βόλου. Θέση βασικού αναμένεται να έχει και ο Έργκους Κάτσε.
Ο Οζέγκοβιτς θα ξεκινήσει αυτή τη φορά στο βασικό σχήμα, στην κορυφή της επίθεσης (ο Σέρβος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε παίξει στο δεύτερο ημίχρονο), με τον Ντέλετιτς να παίζει στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.
Στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Άλχο στο δεξί άκρο, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί αναμένεται να είναι οι Σιέλης και Πίρινεν, με τον Φινλανδό αμυντικό να κάνει την πρώτη του συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κότνικ.
Ο Τάχατος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, με αποτέλεσμα να χάνει το παιχνίδι με τον Άρη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις