Ιάσονας Αλ. Μ. – Παγασητικός (1-2): Αψηφώντας την καταιγίδα…

Πολύ θεαματικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, μεταξύ του Ιάσονα Αλ. Μεριάς και του Παγασητικού, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 2-1. Οι παίκτες των δυο ομάδων παρόλο που κλήθηκαν να αγωνιστούν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αψήφησαν την έντονη, κατά διαστήματα καταρρακτώδη βροχόπτωση και κυνήγησαν το αποτέλεσμα ως το τελευταίο λεπτό…

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο α’ ημίχρονο όπου σημείωσαν δυο τέρματα. Το πρώτο πολύ νωρίς (4′) με εκτέλεση φάουλ του Ρουμπάτη και κεφαλιά του Μπούρντα. Το δεύτερο γκολ έγινε όταν ο Χαλαστάρας βγήκε από την εστία του κι έκοψε αντεπίθεση του Ιάσονα, μεταβιβάζοντας ταυτόχρονα στα πλάγια όπου βρισκόταν ο Ρουμπάτης που βγήκε τετ α τετ και με όροφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ακριβώς με την εκπνοή του ημιχρόνου (45′).
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ, έπαιξαν δυνατά και με πάθος κι αυτό απέφερε το γκολ στο 69′ όταν ο Θεοδωρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά κι ο Δημόπουλος πηδώντας ψηλότερα απ’ όλους έκανε το 1-2.
Πολύ σημαντικές ευκαιρίες έχασαν και οι παίκτες του Παγασητικού, που σε δυο περιπτώσεις άγγιξαν το τρίτο γκολ. Κορυφαία από αυτές το γκολ που σημείωσε στο 86΄ ο Μαγγιώρος με κεφαλια, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.
Οι δυνατές μονομαχίες συνεχίστηκαν, παρά την καταρρακτώδη βροχόπτωση κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τελευταίο λεπτό, χωρίς να έχουμε αλλαγή στο τελικό αποτέλεσμα.
ΙΑΣΟΝΑΣ ΑΛ. Μ.: Κωνσταντίνου, Κάβουρας, Σπύρου (65′ Μπέκας), Τσάνιος, Βαρελόπουλος, Τσίγγας, Θεοδωρόπουλος, Γούσιας, Ρακής (56′ Καλογριάς), Μασούρας (62′ λ.τρ. Δημόπουλος), Ζάχος.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Χαλαστάρας, Ξηρομερίτης, Δώσσας, Στρούγγης, Καψιώτης, Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης (46′ Μαγγιώρος), Σίμος, Ρουμπάτης (85′ Βουρδάκης), Μπούρντα, Μπραχόλη (64′ λ.τρ. Γιαννακόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις