Με νεανικό σχήμα ο Βόλος κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Βόλος στο τελευταίο ματς της χρονιάς με αντίπαλο την ΑΕΚ στην “OPAP Arena” (Κυριακή 14/5, 20.00) για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ θα αγωνιστεί και πάλι με απουσίες. Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει αν ο Κώστας Μπράτσος θα μπορεί να υπολογίζει σε κάποιους από τους τραυματίες Οζέγκοβιτς, Τσιρίνος, Κότνικ, ενώ σίγουρα θα απουσιάσουν οι Ζαν Μπαριέντος και Χρήστος Σιέλης και ο τιμωρημένος Φελίπε Πιρές. Το ευχάριστο για τον προπονητή του Βόλου είναι ότι οι Μιλος Ντέλετιτς και Έντσο Γκάγκι εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με την «Ένωση».
Στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ είδαμε τον Κώστα Μπράτσο να αφήνει εκτός ενδεκάδας παίκτες όπως οι Τσοκάνης, Άλχο και Λούνα, δίνοντας την ευκαιρία σε ορισμένους ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν. Έπαιξαν ως βασικοί οι Οικονομόπουλος, Καρτάλης, Ασλανίδης, Κάτσε, ενώ μετά από αρκετό καιρό και συγκεκριμένα από τις 21/1 στο παιχνίδι με τον Άρη στην κανονική περίοδο. Έκτοτε, ο Ουρουγουανός μέσος είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή σε πέντε παιχνίδια.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού και η πρώτη φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα του Θανάση Τριανταφύλλου, αλλά και το γεγονός ότι ο Σίμος Παπαδόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, για πρώτη φορά με την επέμβαση στους χιαστούς που υποβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις