Ν. Τσεκούρας: Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, επισημοποιώντας την υπογραφή του συμφωνητικού με τον κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, με τον κ. Νικόλαο Κάβουρα να ορίζεται μέλος της διοικούσας επιτροπής από πλευράς Ερασιτέχνη, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος κ. Νίκος Τσεκούρας εύχεται…

…κάθε επιτυχία στη νέα προσπάθεια, τονίζοντας πως η βοήθεια όλων είναι δεδομένη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνήλθε έκτακτα το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2016 προκειμένου να συζητήσει και να επικυρώσει το συμφωνητικό μεταξύ της Διοικούσας Επιτροπής που θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου μας και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να υπογραφεί μεταξύ των δυο πλευρών για να έχουν πλέον τη δυνατότητα ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου να τρέξουν τις εξελίξεις – που αφορούν την ομάδα μας – και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο παρουσία των λοιπών μελών του Συμβουλίου για την υπογραφή του.
Το συμφωνητικό ψηφίστηκε ομόφωνα από όλα τα παρόντα μέλη, ενώ αποφασίστηκε και αναγράφεται σ’ αυτό (συμφωνητικό), ότι ένα μέλος της Διοικούσας Επιτροπής θα ορίζεται από τον ερασιτέχνη Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Ομόφωνα αποφασίστηκε το μέλος αυτό να είναι ο κ. Νικόλαος Κάβουρας. με αναπληρωτή του τον κ. Αθανάσιο Μπέικο.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι ο εκάστοτε πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα είναι το άτομο που θα παρακολουθεί τα έσοδα και τα έξοδα της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ώστε στο τέλος κάθε μήνα να γίνεται εκκαθάριση και τα τυχόν πλεονάζοντα ποσά να δίνονται, ως ενίσχυση, στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου για τα υπόλοιπα τμήματα.
Το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαΐου 2016 υπογράφτηκε η σύμβαση, μεταξύ του προέδρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Νικόλαου Τσεκούρα και του Εφόρου- Διαχειριστή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και μελών που θα απαρτίζουν τη Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος
και από σήμερα (σ.σ. χθες) Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 ξεκινά μια καινούργια μέρα για την ποδοσφαιρική μας ομάδα και ελπίζουμε να μας χαρίσει στο μέλλον τις χαρές που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και να ξαναμπεί στο χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μετά την υπογραφή του συμφωνητικού ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Νικόλαος Τσεκούρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Με την υπογραφή της συμφωνίας κλείνει μια πολύμηνη προσπάθεια ανασυγκρότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ από το πρωτάθλημα της Football League. Είμαι αισιόδοξος ότι ξημέρωσε θα είναι μια καινούργια μέρα για την ομάδα μας και οι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά στα δύσκολα, σεβόμενοι την ιστορία και το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου, θα τιμήσουν την συμφωνία που υπογράψαμε και θα κάνουν αυτά που πρέπει, ώστε πολύ γρήγορα η ομάδα μας να επανέλθει εκεί που επιτάσσει η ιστορία της.
Είναι βέβαιο ότι η καθημερινότητα θα δημιουργεί προβλήματα, που όμως είμαστε υποχρεωμένοι μέσα σε πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης να λύνουμε, με γνώμονα πάντα την πρόοδο του Ολυμπιακού Βόλου. Εύχομαι στη διοικούσα επιτροπή καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια που ξεκινά. Η βοήθειά μας είναι δεδομένη».