Ισοπαλία για Διαγόρα και Ηρακλή στη Ρόδο

Όλα τα είχε το 2-2 στη Ρόδο μεταξύ των Κυανέρυθρων και του ΠΟΤ Ηρακλή. Στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού ο Διαγόρας.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε τη Δευτέρα (15/05) στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου μεταξύ του Διαγόρα και του ΠΟΤ Ηρακλή. Οι Κυανέρυθροι έμειναν για 8ο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη, όμως βάσει της εξέλιξης του αγώνα το 2-2 πρέπει να τους αφήνει ικανοποιημένους. Έπαιζαν, άλλωστε, με παίκτη λιγότερο από 41′, αλλά πήραν τον πόντο που τους κράτησε στο +3 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι στο 38′ για χέρι αμυνομένου σε σουτ του Αντεσίνα και 3 λεπτά μετά έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιανναράκη για φάουλ στον Άλεξιτς. Ο Γιουμπιτάνα εκτέλεσε το φάουλ και έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το ματς, οπότε στο 65′ δέχτηκαν την ισοφάριση με πέναλτι του Μανιά.

Ο ΠΟΤ Ηρακλής πήρε εκ νέου το προβάδισμα με σουτ του Άλεξιτς στο 72′. Μετά το γκολ, μάλιστα, αποβλήθηκε ο Κωστούλας για άσεμνη χειρονομία προς τον πάγκο των γηπεδούχων και έτσι οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν. Οι Κυανέρυθροι πάλεψαν για την ισοφάριση, στο 87′ κέρδισαν και 2ο πέναλτι για χέρι, αλλά ο Βελλίδης νίκησε τον Μανιά. Στην εξέλιξη της φάσης, όμως και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο έμπειρος επιθετικός βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και διαμόρφωσε το 2-2.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 2-2
Σκόρερ: 65′ πέν., 87′ κεφ. Μανιάς – 41′ φάουλ Γιουμπιτάνα, 76′ σουτ Άλεξιτς
Κόκκινη: 41′ Γιανναράκης – 77′ Κωστούλας
Χαμ. πέν.: 86′ Μανιάς

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Αρίας, Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Παπαϊωάννου (57′ Παραστατίδης), Τσιαντούλας (88′ Καβαλιέρι), Μπούμπας (43′ Γκρόζντανιτς), Αντεσίνα, Σταμένκοβιτς (57′ Λούκιτς), Μανιάς.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Χρουσιέλ (31′ λ.τρ. Κωστούλας), Σιούτας, Δοϊρανλής, Κόκκορης (62′ Κόκκορης), Δόρης (73′ Πατράλης), Άλβαρεζ (62′ Χειρίτραντας), Τομάς, Γιουμπιτάνα, Κούστα (46′ Μιστκόφσκι), Άλεξιτς.

Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Μανούρας, Παύλος (Δυτ. Αττικής)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις