Ελευθερόπουλος: «Ελπίζω να μην τον είδε…»

Στα στοιχεία που έλειψαν και η Νίκη δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Αλμωπό Αριδαίας στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό. Ο τεχνικός των κυανολεύκων τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε την ταχύτητα και τις ατομικές ενέργειες των επιθετικών που θα ξεκλείδωναν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στάθηκε, επίσης, στην ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου όπου ο Κρητικός από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση αντί να σπάσει στον αμαρκάριστο Τζιώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά “ελπίζω να μην τον είδε”.

Η συνέντευξη όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Ο Αλμωπός ήθελε τον βαθμό για να παραμείνει στην κατηγορία και αγωνίστηκε με ξεκάθαρο στόχο να τον κατακτήσει. Θεμιτό και κατανοητό, τα παιδιά έπαιζαν την κατηγορία, οπότε είχαν μία πολυπρόσωπη άμυνα που ήταν δύσκολο να τη διασπάσεις. Έτσι κι αλλιώς είναι μία ομάδα που είναι πολύ δουλεμένη στο αμυντικό κομμάτι, δεν έχει πρόβλημα να κάνει άμυνα χαμηλά και να δεχθεί επιθέσεις.

Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την ταχύτητα που απαιτείται για να διασπάσεις μία τόσο πολυπρόσωπη άμυνα παρόλα αυτά η φάση του ματς είναι αυτή με τον Κρητικό που είναι μόνος του ο Τζιώρας και δεν την «σπάει» κι ελπίζω να μην τον είδε.

Από ‘κει και πέρα το καλύτερο κομμάτι μας ήταν από το 45’ έως το 70’. Ήταν καλύτερη η ανάπτυξή μας, είχαμε πιο γρήγορη κυκλοφορία. Δημιουργήσαμε προβλήματα στους αντιπάλους και με τους εσωτερικούς που κυνηγήσανε τον χώρο και με τους εξτρέμ που έπαιξαν ανοιχτά. Υπήρχε ένα 25λεπτο που ο Αλμωπός δεν κατάφερε να περάσει το κέντρο παρόλα αυτά δεν είχαμε τον αριθμό των τελικών για να πιστοποιήσουμε την αγωνιστική κατάσταση του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά το 70’ δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Ήταν πάρα πολλές οι διακοπές, έσπασε ο ρυθμός και αναπόφευκτα τελείωσε το παιχνίδι 0-0.

Συγχαρητήρια στον Αλμωπό για την παραμονή, δεν ήταν εύκολη»

Για το αν επηρέασε η απουσία του κόσμου: «Αγώνας ποδοσφαίρου και θέατρο δεν γίνεται να υπάρξουν χωρίς κόσμο. Δυστυχώς, θα το επαναλάβω για ακόμη μία φορά, όσα συνέβησαν με την ΑΕΛ, μας κόστισαν ποικιλοτρόπως, οικονομικά, βαθμολογικά και αγωνιστικά. Αλλά τα παιδιά προσπαθούν, κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπαθούν».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις