Το …ψάχνει για Τρουιγιέ ο Βόλος

Όσκαρ ατυχίας κέρδισε ο Αλέξις Τρουιγιέ την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος χαφ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, υπέστη ρήξη χιαστών και τέθηκε νοκ – άουτ για το υπόλοιπο διάστημα της σεζόν.

Σημειολογικά το δυσάρεστο γεγονός ήταν κάτι που συνέβη στις 16 Οκτωβρίου 2022 στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό κι έπειτα από μόλις 19 λεπτά συμμετοχής, τραυματίστηκε σοβαρά και δεν έπαιξε ξανά με το «Τριφύλλι» στο υπόλοιπο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου.

Εσχάτως ο Τρουιγιέ μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση, την ώρα που στο Βόλο δείχνουν ενδιαφέρον για την προοπτική του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό κι ενώ το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» λήγει το καλοκαίρι του ΄25.

Φυσικά καθ΄ύλην αρμόδιος να αποφασίσει για την αγωνιστική διαχείριση και το μέλλον του Τρουιγιέ εν όψει της νέας σεζόν είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την ώρα που στην θεσσαλική ομάδα αναμένουν στο ακουστικό τους έχοντας ήδη προχωρήσει – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA– στην πρώτη διερευνητική κρούση για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις