Υποβιβάστηκε ο Ηρακλής Λάρισας

Ο Μακεδονικός πήρε πόντο (0-0) στη Φιλιππούπολη και με νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Β μένει στην κατηγορία. Όλα τα σενάρια.

Η 3η ομάδα του Α’ ομίλου που υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική έγινε γνωστή το Σάββατο (10/06). Ο Ηρακλής Λάρισας ήθελε μόνο νίκη απέναντι στον Μακεδονικό για να ελπίζει στο «θαύμα», όμως το 0-0 τον στέλνει και μαθηματικά στην 3η τη τάξει κατηγορία.

Όσο για τους Θεσσαλονικείς; Με νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Β στην αυλαία μένουν στην κατηγορία. Υπάρχει, βέβαια και το ενδεχόμενο της ισοβαθμίας, είτε με τον Απόλλωνα Πόντου, είτε με τη Βέροια.

Εάν ο Μακεδονικός ισοβαθμήσει με τον Απόλλωνα Πόντου (ήττα του Μακεδονικού, ισοπαλία της ομάδας της Καλαμαριάς, οι Θεσσαλονικείς υστερούν. Εάν ο Μακεδονικός παραχωρήσει ισοπαλία και η Βέροια νικήσει τον Ηρακλή Λάρισας, τότε τα πάντα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων, η οποία αυτή τη στιγμή είναι -4 για τον Μακεδονικό και -7 για τη Βέροια!

Ο Ηρακλής Λάρισας έχασε ευκαιρίες με τους Κέρι (46′), Γκαλίτσιο (55′), ενώ ο Μακεδονικός είδε να του ακυρώνεται γκολ του Σιμόνι ως οφσάιντ στο 54′ (φάνηκε εκτεθειμένος), ενώ ο ίδιος νικήθηκε από τον Φαρμάκη στο 82′. Σημειώνεται ότι στα τελευταία λεπτά το ματς διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Μπόσιο (88′ Συρεγγέλας), Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρι, Τασιούλης (61′ Λεσάι), Κάσας, Γκαρσία, Λαγωνίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λισγάρας, Ουνγιαλίδης, Παναγιωτούδης (90’+2′ Κοτταρίδης), Γκέντσογλου, Σιατραβάνης (90’+3′ Λιούμης), Γαρύφαλλος (69′ Λεωνιδόπουλος), Τσουκάνης (86′ Ζαφειράκης), Σιμόνι.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις