“Βόμβα” Σαρακηνού: Παίρνει Σκοπελίτη και κοιτάζει ψηλά

Ο Σαρακηνός έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο υγιείς ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος που πάντα καταφέρνει να πλασάρεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ, χωρίς να κάνει “τρέλες” με το μπάτζετ.

Διαθέτει δικό του γήπεδο, το οποίο διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση και μία διοίκηση, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γκλαβίνη που γνωρίζουν άριστα την κατηγορία.

Χρήστος Σταματίου, Θανάσης Αραμπατζής, Βαγγέλης Αγγελής, Χάρης Ράπτης, Αποστόλης Καραγιάννης, Κώστας Δημόπουλος, Δημήτρης Γκλαβίνης, Νίκος Σπύρου και ο Ηλίας Καλαμάτας έχουν ήδη ανανεώσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πολύ σύντομα θα έχουμε νέες ανακοινώσεις.

Μετά τις ανανεώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr στον Σαρακηνό αναμένεται να σκάσουν “βόμβες” που θα αλλάξουν τις ισορροπίες στην πρώτη τοπική κατηγορία. Η πρώτη ακούει στο όνομα Φίλιππος Σκοπελίτης που έχει ήδη προσεγγιστεί και δύσκολα θα πει το “όχι” στην πρόταση του Γκλαβίνη που καλύπτει τις απαιτήσεις του έμπειρου Βολιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει συνολικά 183 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία, εκ των οποίων οι 99 με τον Ολυμπιακό Βόλου, τις τελευταίες πέντε σεζόν. Εφόσον η μεταγραφή του στον Σαρακηνό ολοκληρωθεί θα πρόκειται ίσως για τη μεταγραφή του καλοκαιριού, ενισχύοντας σημαντικά το συγκρότημα του Γιάννη Φασουράκη.

Σύμφωνα, επίσης, με πληροφορίες του goalpost.gr η “βόμβα” Σκοπελίτη δεν θα είναι η μοναδική που θα σκάσει στα “νταμάρια” του Σαρακηνού καθώς έπεται συνέχεια…

Μείνετε συντονισμένοι…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις