Η Ελληνοποίηση του Άρη φέρνει στο προσκήνιο την επιστροφή Δεληζήση

Άρης: Υπάρχουν Έλληνες για το ρόστερ του; Ποιοι ακούγονται, ποιοι εξετάζονται. Ποιοι μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα!

Μια και σήμερα (13/6) και τέλος οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Πολλή κουβέντα περί Eλληνοποίησης του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ. Τις περισσότερες φορές, ο Άρης δεν είχε Έλληνα στην 11άδα του. Εξαιρέσεις τα παιχνίδια που ξεκίνησαν οι Σιαμπάνης και Χριστοδουλόπουλος. Ελάχιστες.

Ο Καρυπίδης αρχικά και ο Ρόμπερτ Παλικούτσα θέλουν να ισχυροποιήσουν την… ελληνική μειονότητα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια, αλλά στην πράξη είναι αρκετά δύσκολο.

Ο Άρης θέλει να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη σεζόν, οπότε και ψάχνει ποδοσφαιριστές που θα μπουν να παίξουν κυρίως. Όχι ως βάθος στο ρόστερ του.

Ο Ελληνοαυστραλός Τριάδης ήταν μια περίπτωση με την οποία ασχολήθηκε ο Άρης, αλλά ο νεαρός αμυντικός έκλεισε στην Σάντερλαντ!

Ο Τσιλιανίδης επίσης μια περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι, αλλά υπάρχουν ερωτηματικά και λόγω των συχνών τραυματισμών του, αν θα μπορέσει να βοηθήσει.

Ο Χουτεσιώτης είναι επίσης άλλη μια, αλλά ίσον καμία, αφού αν προχωρήσει θα αντικαταστήσει τον επίσης Έλληνα Σιαμπάνη με τον οποίο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Αρκετά μεγάλη.

Ακούστηκε ο Κάργας, αλλά για πολλούς λόγους, αν και στο παρελθόν απασχόλησε, δύσκολα θα γίνει κίνηση, αφού εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Γράφτηκε και ο Σάμαρηςαλλά ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα. Το κασέ του είναι πολύ υψηλό και ο Άρης δεν έχει κάνει και δεν πρόκειται να κάνει κίνηση. Εξάλλου για τη θέση του εξαριού, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει όχι μια, αλλά δύο περιπτώσεις!

Και το όνομα του Καρέλη «έπαιξε». Έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, είχε ακουστεί και πέρσι, αλλά δύσκολα ο Άρης θα προχωρήσει σε μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, δίνοντας δηλαδή χρήματα και σε ομάδα.

Διαχρονικό τείνει να γίνει και το όνομα του Κουλούρη, ο οποίος εμφανίζεται συχνά – πυκνά στο ρεπορτάζ, όταν ο Άρης ψάχνει σέντερ φορ.

Στην ίδια κατηγορία και ο Καραχάλιος του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το 1 εκ. ευρώ που έχει θέσει ως τιμή πώλησης η ομάδα των Ιωαννίνων, κόβει την όποια διάθεση για κουβέντα. Ακόμα και σε εντελώς φιλολογικο επίπεδο.

Τέλος, ο Γιώργος Δεληζήσης. Ξεχωριστό και σημαντικό, συνάμα, κεφάλαιο για τον Άρη, στον οποίο διετέλεσε αρχηγός του. Επιστροφή που υπό προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί και ο Δεληζήσης να επιστρέψει στο «Βικελίδης» ως ποδοσφαιριστής για να κλείσει την καριέρα του στον Άρη. Τα περί γενικού αρχηγού διαψεύδονται κατηγορηματικά από το περιβάλλον της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις