Στο «κάδρο» ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια: «Εξετάζεται ακόμα…» (video)

Με την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω ξεκίνησε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Katerina».

Ο συνδυκαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή μεταφέροντας την πρώτη κατάθεση του Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί από τις Αρχές.

«Ισχυρίστηκε ότι πήγαν στο σπίτι για να αγοράσει η κοπέλα χασίς, έγινε η συναλλαγή, ήταν πιωμένη και έγινε με τη θέλησή της ερωτική επαφή».

«Οι αστυνομικοί της Κω είδαν ότι παίζονται πολλά πράγματα εκεί τότε αμέσως ενημέρωσαν και κλήθηκε άμεσα κλιμάκιο του Ανθρπωποκτονιών».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι βρέθηκε προφίλ της 27χρονης σε ιστοσελίδα για συνοδούς πολυτελείας.

«Από το κλιμάκιο δύο ήταν οι ύποπτοι, ο σύντροφος και ο Μπαγκλαντεσιανός περισσότερο, γιατί έπεσε σε αντιφάσεις και υπήρχε η διαπιστωμένη επαφή. Οι ειδικές υπηρεσίες έδωσαν εντολή ότι αν βρεθεί η κοπέλα το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαφυλαχθεί από το πτώμα είναι τα δάχτυλά της, γιατί ήταν η πρώτη αντίφαση όσον αφορά τα γδαρσίματα τα οποία ισχυρίστηκε».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας επεσήμανε ότι ο σύντροφος της κοπέλας ακόμα βρίσκεται στο κάδρο των υπόπτων των Αρχών για πιθανή εμπλοκή του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις