Πρόκριση με ανατροπή για τον Πανσερραϊκό στο “Σίτι”

Με «χιτσκοκικό» τρόπο πήρε ο Πανσερραϊκός την πρόκριση για την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας 2-1 στην παράταση εκτός έδρας του Αιγάλεω

Ματς «θρίλερ» στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», όπου ο Πανσερραϊκός κάνοντας την ανατροπή επικράτησε 2-1 στην παράταση του Αιγάλεω και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Το Αιγάλεω μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε στο τρίτο λεπτό με σουτ του Πολυχρόνη που πέρασε ωστόσο άουτ. Μάλιστα στο 35΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαστιανό.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Στίνα έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Σικαλιάς. Στο 75′ λεπτό ο Τσιλιγκίρης έπιασε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Γιαννίκογλου.

Ο Πανσερραϊκός βρήκε τη λύση στις καθυστερήσεις του αγώνα, καθώς κέρδισε πέναλτι και ο Σαίντ το εκτέλεσε διαμορφώνοντας το 1-1 στο 90+5΄’. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Κανίς στο 108′ σκόραρε και έδωσε την πρόκριση στον Πανσερραϊκό.
Ωστόσο μετά την λήξη του αγώνα, μερίδα παικτών του Αιγάλεω κατευθύνθηκαν προς τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκου Γιαννίκογλου, ενοχλημένοι από την συμπεριφορά του.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας) : Σικαλιάς, Νικολακόπουλος (55′ Πιαστόπουλος), Πεχλιβανόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πολυχρόνης (Σκεντεράϊ), Τσίτσαρης (95′ Μπούσης), Βλαχομήτρος (77′ Δημούτσος), Μπαστιάνος, Τσιλιγκίρης (86 Φουρλάνος), Κολλάς (86′ Πατρινός).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος) : Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Δελληγιαννίδης, Πεταυρακης, Σιόντης (60′ Καραμπέρης), Νάτσος (83′ Ανάκογλου), Μούργος (75′ Λιούμης), Stina (60′ Σοφιανός), Kanis, Said (96′ Μασκανάκης).

πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις