«Απόλυτα ευχαριστημένος στον Μακεδονικό»

Ο Μακεδονικός πέτυχε τον στόχο της παραμονής. Ο προπονητής του Σάκης Θεοδοσιάδης στη «Μ» για την χρονιά που ολοκληρώθηκε, επισήμανε: Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την επίτευξη του στόχου.

«Οι ποδοσφαιριστές είναι οι εκφραστές της προσπάθειας αλλά και όλοι οι προπονητές- συνεργάτες που συνέβαλαν στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας. Σημασία έχει η επίτευξη του στόχου, άλλωστε η ομάδα μετά από αρκετά χρόνια επανήλθε στη δεύτερη κατηγορία.

Η χρονιά αυτή θα είναι οδηγός για την επόμενη. Η ομάδα πιο ώριμη, θα παίξει  σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα.

 

Εχει τις βασικές προΰποθέσεις για να πετύχει. Πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον κάτι που βιώνω, οικονομική συνέπεια, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Το πρωτεύων φέτος ήταν να σωθεί. Τις επόμενες μέρες πλέον θα τρέξει ο προγραμματισμός ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τη νέα περίοδο».

Ακόμη ο έμπειρος προπονητής είπε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για το διάστημα που είμαι εδώ. Ευχαριστώ την ομάδα που με αποδέχτηκε και τους συνεργάτες μου, που είναι τα κλειδιά για να πετύχει μια ομάδα».

Για την πορεία του Μακεδονικού στο Πρωτάθλημα τόνισε: «Η ομάδα ήταν πολύ καλή στον πρώτο γύρο αλλά το Πρωτάθλημα δεν έχει μόνο νίκες. Εχει και αρνητικά αποτελέσματα που ταρακουνάνε τα θεμέλια και εκεί μπορεί να δημιουργηθεί μια κατάσταση μη ανατρέψιμη. Η τεράστια προσπάθεια που έγινε τελικά έφερε την παραμονή. Θα ήταν κρίμα να χάσει την κατηγορία και να κάνει πισωγύρισμα.

Όπως είπα κρατάμε την παραμονή. Αυτή η χρονιά να γίνει το εφαλτήριο για τα καλύτερα, για τις επόμενες. Με οργάνωση, πειθαρχία, συντονισμό, εργατικότητα, σε μια δύσκολη κατηγορία τη νέα περίοδο θα παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις