“Στάση” Ευκαρπία για την ΑΕΛ | Τα στιγμιότυπα του αγώνα (video)

Οι Βυσσινί έμειναν στο 0-0 στην Ευκαρπία και δεν μπόρεσαν να προσπεράσουν τον Λεβαδειακό.

https://exchange.glomex.com/video/v-cykfsu6adych?integrationId=40599v1tl6nwn662

 

Όπως στο ματς του πρώτου γύρου στο AEL FC Arena, έτσι και στο κυριακάτικο (21/01) στην Ευκαρπία ο Μακεδονικός και η ΑΕΛ έμειναν στην ισοπαλία. Οι Βυσσινί απέσπασαν 0-0 στην έδρα των Πράσινων, διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 14 ματς, όμως κινδυνεύουν να μείνουν στο -3 από τον Λεβαδειακό αν οι Βοιωτοί επικρατήσουν τη Δευτέρα (22/01) του Καμπανιακού.

Ο Μακεδονικός από την πλευρά του έμεινε αήττητος εντός έδρας, αλλά έχει απολογισμό 2-7-0. Οι γηπεδούχοι είχαν κορυφαίο τον Περντρέου, χάρη στις επεμβάσεις του οποίου κράτησαν το μηδέν παθητικό. Παραδείγματα η φάση του 22′, οπότε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε κεφαλιά του Ογκμπόε και στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε έσωσε την εστία του σε σουτ του Καλουτσικίδη. Στις καθυστερήσεις ορθώς ακυρώθηκε γκολ του Ζαφειράκη ως οφσάιντ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΕΛ 0-0
Δοκάρι: 22′ Ογκμπόε

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου (87′ Μπουκουβάλας), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ (77′ Τσουκάνης), Τσιλιγγίρης (65′ Ζαφειράκης), Μπουλάτοβιτς (77′ Ραμίρεζ), Σιμόνι (87′ Μελετίδης).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου (38′ λ.τρ. Γιανναράκης), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Πλέγας, Κοσονού (86′ Νίνο), Στίνα, Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Μαυριάς (61′ Πεντρόζο), Ογκμπόε.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Διαμαντής, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις