Τρέχουν οι εξελίξεις στο κυανόλευκο στρατόπεδο

Στη Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουνίου έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον των φίλων της Νίκης, όπου και θα αποφασιστεί το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου. Εφόσον καμία πρόταση δεν κατατέθηκε εντός της προθεσμίας που είχε ορίσει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής, που ήταν η 18η Μαΐου κι εφόσον το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την ανάληψη των ηνίων του ποδοσφαίρου είναι τουλάχιστον από δύο πλευρές, τότε το σώμα της Γενικής Συνέλευσης είναι αυτό που θα αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κ. Βούλγαρης αν και παραιτήθηκε από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν, δήλωσε πως εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση θα ξαναπροσπαθήσει να τρέξει την ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα. Επίσημη πρόταση δεν κατατέθηκε στο Δ.Σ. του Συλλόγου, οπότε η πρότασή του θα εξεταστεί και θα κριθεί στη Γενική Συνέλευση. Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης πως θα μπει και πάλι μπροστά καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον από κάποιον άλλον επενδυτή ή άλλη εναλλακτική λύση. Στο σχήμα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συνταχθεί πρώην παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Βέβαια, όλα αυτά ήρθαν να ανατραπούν όταν στον αέρα του Blue Star παρενέβη ο κ. Ξάνθης, τονίζοντας πως μέχρι τη Γενική Συνέλευση θα παρουσιάσει πλάνο, αποδεχόμενος πρόταση ομάδας επιφανών Βολιωτών να ηγηθεί προσπάθειας ανασυγκρότησης της Νίκης Βόλου. Στόχος αυτής της ομάδας ανθρώπων είναι να ξαναδώσουν στη Νίκη τη χαμένη της αίγλη. Το θέμα όπως τόνισε ο ίδιος, δεν είναι οικονομικό αλλά θέμα κύρους. Αυτό που απέκλεισε στην πρόσφατη συνέντευξή του είναι η συνεργασία με την διοικούσα που έτρεξε το ποδοσφαιρικό τμήμα της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν. Επίσης δήλωσε πως αν αυτή η πρόταση δεν ευδοκιμήσει θα παραιτηθεί από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Το βέβαιο είναι πως για να συσταθεί νέα διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου θα πρέπει πρώτα να γίνει ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης σεζόν ώστε ο καθένας που θέλει να αναλάβει να ξέρει την οικονομική κατάσταση του τμήματος καθώς και τις όποιες ενέργειες έχουν γίνει στο θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Μπορεί ο χρόνος να κυλάει βασανιστικά και να υπάρχει η πιθανότητα να χαθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, όμως η διαδικασία ορίζει πως πρέπει να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση για το ποιος θα ηγηθεί της επόμενης προσπάθειας. Εκτός κι αν η ηγεσία της Ερασιτεχνικής αποφασίσει διαφορετικά και τρέξει το ποδόσφαιρο χωρίς να οριστεί διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.

Όπως και να ‘χει οι εξελίξεις στο κυανόλευκο στρατόπεδο τρέχουν και σύντομα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις ένθεν και ένθεν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις