Ιστορική ημέρα για τη Νίκη Βόλου. Στην κορυφή του κόσμου η Λυδία Παντελόγλου! (pics & vid)

Ιστορική ημέρα για τη Νίκη Βόλου. Στην κορυφή του κόσμου η Λυδία Παντελόγλου!

Αναλυτικά:

Σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, γράφτηκε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου.

Η αθλήτρια μας, Λυδία Παντελόγλου, μετά από δύο εκπληκτικές κούρσες στα 50 μέτρα διπλά πέδιλα, στο 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νέων/Νεανίδων, κατέκτησε την κορυφή του κόσμου!

Μετά από δύο νέα διπλά Πανελλήνια ρεκόρ Νεανίδων και Γυναικών σε προκριματικό και τελικό, σταμάτησε τα χρονόμετρα για σήμερα στο εκπληκτικό 22.02!!!

Χρόνος που της έδωσε το χρυσό μετάλλιο και ύψωσε την Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό του βάθρου, παράλληλα με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου…

Ο χρόνος της είναι ταυτόχρονα και ρεκόρ Παγκοσμίων πρωταθλημάτων Νέων/Νεανίδων.

Μας γέμισε περηφάνια και της εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια όλων.

Θερμά συγχαρητήρια

και στον προπονητή της ομάδας κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, τον αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας, που συνόδευσε την αθλήτρια μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μαζί περπάτησαν όλη αυτή τη μαγική διαδρομή.

Είναι οι στιγμές που τα λόγια είναι περιττά και η εικόνα και ο ήχος κυριαρχούν πλημυρίζοντας με συναισθήματα δυνατά.

Σε ατομικό επίπεδο, αποτελεί την μεγαλύτερη διάκριση του τμήματος κολύμβησης και παράλληλα, του Συλλόγου μας.

Σε αυτή την πορεία, τίποτα δεν έγινε τυχαία και όλα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, είναι προϊόν σκληρής δουλειάς, υπομονής και θυσιών.

Αξίζουν όμως όσο τίποτα άλλο και δείχνουν τον δρόμο της υπέρβασης που μας θυμίζει το σύμβολο μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Στέργιο Φάτση και τα μέλη του ΔΣ για την στήριξη και τις ευχές σε ότι αφορά την επιτυχία της αθλήτριας.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για την καθοριστική συνδρομή της σε επίπεδο Εθνικής ομάδας και ιδιαίτερα στον κ. Ηλία Ξιάρχο τον κ. Αλέξανδρο Ξιάρχο και τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, καθώς και όλα τα μέλη της Εθνικης αποστολής, αθλητές και συνοδούς προπονητές για το εξαιρετικό κλίμα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ευόδωση της τελικής προσπάθειας.

Θερμά συγχαρητήρια

σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας μας, που εκπροσωπούν τη χώρα μας και για τις εξαιρετικές επιτυχίες που καταγράφονται καθημερινά.

Ιδιαίτερα θερμά συχαρητήρια στην συναθλήτρια της Λυδίας στο αγώνισμα, Γεωργία Περάκη που με την εξαιρετική εμφάνιση και την κατάκτηση του Ασημένιου μεταλλίου μεγάλωσαν την επιτυχία σε Εθνικό επίπεδο.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στην αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού κ. Κίτσιο Γεώργιο για την έμπρακτη ηθική και υλική στήριξη των αθλητριών μας που αγωνίζονται με την Εθνική ομάδα στις δύο διοργανώσεις, Παγκόσμιο Νέων/Νεανίδων και Πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών σε ένα μήνα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε παράλληλα τους γονείς της αθλήτριας μας για την στήριξη, καθώς και όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας και την βοηθό προπονήτρια της ομάδας κ. Ευθυμία Μπάγκου για την συνδρομή όλων στο εξαιρετικό κλίμα της καθημερινότητας που διαμορφώνεται κατά τις προπονήσεις και τους αγώνες και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό.

Lydia…simply the BEST!!!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις