Μένει Ελλάδα και κλείνει σε ομάδα της Super League o Κλέιμαν

Στο Ισραήλ μετέδωσαν πως ο Μπόρις Κλέιμαν ενημέρωσε την Μπνέι Σακχίν, μέσω του μάνατζέρ του, πως δεν αποδέχεται την πρότασή της επειδή θα συνεχίσει στην Ελλάδα!

Ο Μπόρις Κλέιμαν αποτέλεσε παρελθόν από τον Βόλο όταν ενεπλάκη σε ένα περιστατικό με μαθήτρια από το εξωτερικό στο Κολωνάκι, όπου λόγω αυτού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας 20.000 ευρώ ως εγγύηση, ενώ από την πρώτη στιγμή τονίζει πως είναι αθώος.

Μετά την αποδέσμευσή του αρκετές ομάδες του Ισραήλ θέλησαν να τον αποκτήσουν και έτσι να γυρίσει στη χώρα του, όμως χθεσινά (24/6) εκεί δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα παραμείνει στην Ελλάδα και βρίσκεται πολύ κοντά ώστε να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Όπως αναφέρουν σχετικά η Μπνέι Σακχίν του έκανε πρόταση αλλά ο 33χρονος πορτιέρε την απέρριψε αφού έχει επί της ουσίας συμφωνήσει με club της πατρίδας μας.

«Ζητήθηκε από τον εκπρόσωπό του να επιταχυνθούν οι επαφές, όμως το πρωί ενημέρωσε την Μπνέι Σακχίν πως απέρριψε την πρότασή της. Ο Κλέιμαν αναμένεται να υπογράψει σε ομάδα της ελληνικής πρώτης κατηγορίας και παράλληλα θα ‘κλείσει’ και την υπόθεση στην Ελλάδα που τον αναστάτωσε πριν από μερικούς μήνες. Αναμένεται να παρουσιάσει στοιχεία που θα ‘καθαρίσουν’ το όνομά του από κάθε κατηγορία», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα «one.co.il».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις