Με τον Μάριο προχωράμε μαζί!

Εκστρατεία της SL2 για την ενίσχυση του αγώνα που θα δώσει ο μικρός Μάριος για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Με τον Μάριο προχωράμε μαζί!

 

O μικρός Μάριος, πάσχει από Σάρκωμα Ewing στο γόνατο και σε μερικές μέρες θα χειρουργηθεί από Γάλλο χειρουργό, o όποιος θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του παρότι η συγκεκριμένη επέμβαση θα κόστιζε περίπου 45.000€.

Στη συνέχεια όμως ξεκινάει ένας πολύ δύσκολος αγώνας για το παιδί, με τουλάχιστον 2 – 3 χρόνια αποκατάστασης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Το Betsson Foundation μαζι με τον  Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) δημιούργησαν την καμπάνια αλληλεγγύης για την έμπρακτη υποστήριξη του μικρού Μάριου από τη Θεσσαλονίκη ενάντια στην μάχη του με τον καρκίνο.

Όλοι μας στην Super League 2, μπορούμε να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια κάνοντας μια δωρεά στο https://betssondonates.gr/ .

Η καμπάνια θα έχει διάρκεια ένα μήνα και κάθε ποσό που μπορεί κάποιος να προσφέρει είναι ικανό να κάνει τη διαφορά στην αποκατάσταση αλλά και για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του Μάριου!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις