Μπέος στην “πρώτη” του Βόλου: «Μπορείτε να δείτε στην πόλη ποιος έχει τους περισσότερους φιλάθλους»

Το παρών στην πρώτη προπόνηση του Βόλου έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως στην πόλη υπάρχουν δύο ομάδες, η μία είναι η δημοτική ομάδα που θα παίξει “μπάλα” τον Οκτώβριο στις εκλογές και η άλλη που αγωνίζεται στο γήπεδο. Επίσης, σημείωσε πως στην ομάδα είναι ευτυχισμένοι από τους λίγους φιλάθλους που έχει και υποστήριξε πως φαίνεται από τις ακαδημίες ποιος έχει τον περισσότερο κόσμο.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Να ξεκινήσω από αυτό που είπε ο πάτερ. Έχουμε, τόνισε, δύο ομάδες. Η μία που θα παίξει… μπάλα τον Οκτώβριο η οποία θα κατέβει στις εκλογές και η άλλη αυτή που θα τη δούμε να αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο. Άλλη ομάδα η μία, διαφορετική η άλλη. Δεν μπερδεύουμε τα πράγματα. Είμαστε εδώ και αναφερόμαστε στην ομάδα, η οποία αρχίζει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. Να ευχηθούμε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και αγωνιστικότητα. Αρχίζουμε μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα και πολλά από αυτά θα τα υλοποιήσουμε.

Μη νομίζετε ότι αυτά τα όνειρα στηρίζονται πάνω στους φιλάθλους. Εμείς εσάς τους λίγους θέλουμε και είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν βασίζεται η ομάδα σε 100-200 οπαδούς που δημιουργούν επεισόδια. Δεν τους θέλουμε αυτούς. Δημιουργούμε μια νέα γενιά φιλάθλων, με νέα παιδιά. Μπορείτε να δείτε σ’ αυτή την πόλη ποιος έχει τους περισσότερους φιλάθλους, ξεκινώντας από τα παιδιά της Ακαδημίας και την οργάνωση που υπάρχει.

Θα καταλάβετε πολλά πράγματα σε ένα με δύο χρόνια. Έτσι θα πορευτούμε. Οι Αμερικάνοι λένε step by step, δηλαδή βήμα-βήμα. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον, γιατί έχει δίπλα της ανθρώπους, που τη νοιάζονται και την αγαπούν. Ξέρουμε να κάνουμε τις επιλογές. Ως εκ τούτου ξεκινάμε σήμερα και η ομάδα σε 10 μέρες θα έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις μεταγραφές. Θα αποκτηθούν επτά με οκτώ ποδοσφαιριστές.

Οι συζητήσεις με πολλούς παίκτες είναι σε καλό δρόμο. Απλά ψάχνουμε για να πάρουμε τους καλύτερους και να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κοιτάμε τους αντιπάλους στα μάτια. Καλή χρονιά να έχουμε και μετά το τέλος της προετοιμασίας όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς. Ο Θεός να είναι δίπλα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις