Στις 8 καλύτερες ομάδες διεθνούς τουρνουά η Κ12 της Αγίας Άννας (pics)

Στο τουρνουά FootballMind Elite Youth Tournament συμμετείχε η Κ12 της Αγίας Άννας, που αγωνίστηκε με κορυφαίες ΠΑΕ από Ελλάδα και Κύπρο όπως ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Λεμεσού και ο ΟΦΗ καθώς και η Ουγγρική Mogyorod F.C. και κατάφερε ανάμεσα σε 40 ομάδες να πλασαριστεί στην οκτάδα.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του τμήματος Κ12 της σχολής μας στο FootballMind Elite Youth Tournament -με την συμμετοχή 40 ομάδων- που διοργάνωσαν οι Spiros Koulouris και Γιώργος Κοκόζογλου στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις Joga Bonito (Αριδαία Πέλλας) του Konstantinos Palikoglou. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άριστη διοργάνωση καθώς και στον υπεύθυνο της εγκατάστασης για την εξαιρετική φιλοξενία.

Μοναδικές εμπειρίες για τους αθλητές μας στις φάσεις των ομίλων όπου αγωνίστηκαν με κορυφαίες ΠΑΕ από Ελλάδα και Κύπρο όπως ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Λεμεσού και ο ΟΦΗ καθώς και η Ουγγρική Mogyorod F.C.

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι αθλητές μας οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των προπονητών Nikos Athanasiadis και Tolis Moulios κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι και στις δύο φάσεις των ομίλων μπροστά από Απόλλων Λεμεσού, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ. Η πορεία του τμήματος στο τουρνουά ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΕΚ όπου έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ηττήθηκε με 1-0.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των αθλητών μας για την υποστήριξη και συμπαράστασή τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις