Θέλει Άλεξιτς η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά και οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζονται σε καθημερινή βάση για τους «βυσσινί».

Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης έχει ήδη κάνει γνωστές στους υπεύθυνους της ΠΑΕ κάποιες επιλογές του που αφορούν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Η περίπτωση του 25χρονου Κόστα Άλεξιτς από τον ΠΟΤ Ηρακλή (19 γκολ σε 24 παιχνίδια) φαίνεται να απασχολεί έντονα το επιτελείο της λαρισινής ΠΑΕ, καθώς ο Παναγιώτης Γκουτσίδης έχει εκφράσει την επιθυμία να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα του, ωστόσο οι κινήσεις που γίνονται επεκτείνονται και σε άλλους ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους των «βυσσινί».

Παίκτες για τις θέσεις του επιτελικού μέσου, του δεξιού μπακ, ενός πλάγιου επιθετικού και ενός τερματοφύλακα βρίσκονται στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ, ενώ παράλληλα υπάρχει και το θέμα για το εάν και ποιοι παίκτες από τις ομάδες Νέων θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα.

Έντονη λοιπόν είναι η δραστηριοποίηση των ανθρώπων της ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι μεταγραφικοί στόχοι σύμφωνα με τα πλάνα και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θέλει την ΑΕΛ πρωταγωνίστρια και πάλι, με μοναδικό ζητούμενο την επιστροφή της στη μεγάλη Εθνική κατηγορία όπου αξίζει να βρίσκεται.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις