Μπράτσος: «Φέτος να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω»

Ο Κώστας Μπράτσος στον τέταρτο χρόνο παρουσίας του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, πρώτη φορά θα σχεδιάσει την προετοιμασία, ως πρώτος προπονητής στο ξεκίνημα της περιόδου.

Ο Βολιώτης τεχνικός με δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Το γεγονός ότι είμαι στην ομάδα για τέταρτη χρονιά με έχει βοηθήσει, έτσι ώστε να έχω εξοικειωθεί. Ο ρόλος μου έχει αλλάξει, υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους για τη νέα αγωνιστική σεζόν».

Για τις ριζικές αλλαγές που θα υπάρξουν φέτος στο έμψυχο δυναμικό: «Έχετε παρατηρήσει, ότι αλλαγές στο ρόστερ γίνονται κάθε χρόνο. Σε κάθε καινούργια αγωνιστική χρονιά γίνονται γενναίες αλλαγές στην ομάδα κι αυτό θα γίνει και φέτος. Ευθύνη δική μας είναι να υπάρξει χημεία στο ρόστερ που θα δημιουργηθεί και να μπορέσει η ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος να δείξει αυτά που παρουσίασε πέρυσι».

Για το αν πέρα από τα πρόσωπα θα αλλάξει και η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας: «Τα πρόσωπα μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι παίκτες που έρχονται στην ομάδα διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και έρχονται με συγκεκριμένη πρόβλεψη από μας, ώστε να υποστηρίζουν το αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Άρα, μπορεί να αλλάζουν τα πρόσωπα, ωστόσο, το ποδοσφαιρικό στυλ της ομάδας δεν θα αλλάξει».

Για το αν ο Βόλος μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα από πέρυσι: «Θέλουμε κάθε χρόνο να πηγαίνουμε κι ένα βήμα παραπάνω. Γι’ αυτό υπάρχουν τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι. Όλα αυτά αποτελούν κίνητρο για μας για να βελτιωνόμαστε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Όπως είπε και ο πρόεδρός μας, θα επιδιώξουμε και φέτος να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».

Για το προπονητικό πλάνο της ομάδας: «Θα προσπαθήσουμε στην αρχή να προσαρμόσουμε τα προπονητικά δεδομένα, έτσι ώστε να υπάρξει χημεία με τους ποδοσφαιριστές, με αυτούς που ήταν στην ομάδα και με αυτούς που ήρθαν και θα έρθουν. Σιγά σιγά και με την πάροδο της προετοιμασίας, θα δίνουμε μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερο φορτίο στους ποδοσφαιριστές».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Είμαστε στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ομάδας, οι σκάουτερς κινούνται γι’ αυτό το σκοπό και έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Δεν είναι εύκολο αυτή τη χρονική περίοδο, αλλά όσο περνάει ο καιρός και θα βαδίζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος, θα αυξάνονται οι επιλογές, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και καλή στόχευση».

Για την συμμετοχή τριών παικτών από την ομάδα Κ19 στην προετοιμασία: «Αρχικά η επιλογή έγινε, έτσι ώστε να καλυφθούν θέσεις στην ομάδα, καθώς υπάρχουν κενά σε ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διευκολύνεται και η προπόνηση. Από την άλλη πλευρά, για να έρθουν στην πρώτη ομάδα αυτοί οι ποδοσφαιριστές σημαίνει ότι κάτι προσδοκούμε από αυτούς».

πηγή:e-thessalia.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις