Νταβέλης: «Δεν τηρούνται πάντα οι κανόνες της Ε.Π.Ο και της Ε.Ε.Α.»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης μίλησε για το πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά και την προσπάθεια της ομάδας του τη νέα σεζόν.

Ο Αχιλλέας Νταβέλης μίλησε στην εφημερίδα «Πολιτεία Λαρισαίων» όπου και ανέφερε:

«Αποτελεί κοινό μυστικό ότι η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε πλείστες περιπτώσεις μόνο επαγγελματικά δεν διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό προϊόν της. Υπάρχουν ομάδες στην ίδια κατηγορία με μεγάλες διάφορες ποδοσφαιρικού δυναμικού και διαθεσίμων πόρων, υπάρχουν ομάδες (ευτυχώς ελάχιστες) που δυστυχώς κινήθηκαν στο πλαίσιο της αδιαφάνειας και ενώ υπάρχουν υφιστάμενοι κανόνες θεσμοθετημένοι τόσο από την Ε.Π.Ο. όσο και Ε.Ε.Α. δεν τηρούνται πάντα όπως και πολλοί άλλοι που επιβάλλεται εκ νέου να θεσμοθετηθούν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους είναι αδιανόητο να αναρωτιέται η επαγγελματική μας κατηγορία για ποιό λόγο υπάρχει πολιτική δυσπιστία όταν συνομιλούμε, όπως δυσπιστία διαπιστώνουμε και στα αυτοδίκαια δικαιώματα μας, είτε αυτά είναι τηλεοπτικά είτε αφορούν τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών και την κατανομή τους βάσει θεσμοθετημένης ποσόστωσης στην SL2.

Βρισκόμαστε σε μία περίεργη κατάσταση ως φορέας εξαιτίας του δικού μας τρόπου διαχείρισης και έχοντας την κυρία ευθύνη όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Είναι υποχρέωση του σημερινού Προεδρείου να προτείνει και να επιβάλλει αυστηρούς κανόνες βιωσιμότητας και αναβάθμισης του προιόντος μας.

Σε περίπτωση που δεν ενστερνιζόμαστε όλοι, ως μέλη αυτού του επαγγελματικού οργανισμού, τις ίδιες αξίες και τις ίδιες αγωνίες, οι κοινοί κανόνες βάσει νομιμότητας είναι αυτοί που θα ξεκαθαρίσουν τα καλώς κείμενα και θα δώσουν ώθηση στο τελικό ποδοσφαιρικό προϊόν.

Κατά τα λοιπά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κυριολεκτικά και όλοι έχουμε την πεποίθηση ότι φέτος το άλμα προς τα εμπρός για την SL2 είναι μονόδρομος!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις