Εβδομάδα ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό Βόλου: Ποιοι βρίσκονται σε πρώτο “πλάνο” (pics)

Εβδομάδα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι αυτή για τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς οι υποψήφιοι στόχοι που έχουν συμφωνήσει προφορικά θα πάρουν τα δελτία στα χέρια τους και θα είναι ελεύθεροι και τυπικά να διαλέξουν το επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει πείσει τον Τάσο Κυριάκο να αναλάβει πόστο στην ομάδα, με πιθανότερο αυτό του γενικού αρχηγού. Ο 45χρονος πρώην παίκτης με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται συστάσεις.  134 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, του Άρη, του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας οι ερυθρόλευκοι κινούνται σε όλα τα μέτωπα με τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζει προσωπικά ο Στέλιος Αρσένος και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Ο Σάκης Κακάμης βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και εκτός απροόπτου θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο 23χρονος αμυντικός ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Ελασσόνα, καταγράφοντας συνολικά 25 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα. Στον ΠΟΕ βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Στον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται να επιστρέψει ο Θάνος Κυρίτσης ο οποίος αποχώρησε από τους ερυθρόλευκους τον Δεκέμβριο και μετακόμισε στην Ελασσόνα του Στέλιου Αρσένου. Ο 23χρονος μέσος αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας αγωνιζόμενος σε 14 αγώνες.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Κουβελάς. Ο έμπειρος φορ κέρδισε την άνοδο με το Κιλελέρ στη Γ’ Εθνική, όμως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Έτσι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε ομάδα της Μαγνησίας. Η πρώτη κρούση από τον Ολυμπιακό έχει γίνει και αναμένεται η απάντηση.

Ο Κώστας Οικονόμου θα πρέπει να θεωρείται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου καθώς βοηθά εδώ και αρκετό διάστημα και στις επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν να εντάξουν στο ρόστερ τους οι ερυθρόλευκοι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις