SL2: Ορίστηκε κλήρωση και έναρξη χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και έσοδα…!

Όπως ήταν αναμενόμενο η συνεδρίαση του Δ.Σ. της SL2 δεν έβγαλε ειδήσεις και πώς να συμβεί αυτό όταν το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση με την έρευνα της INTERPOL για παράνομο στοιχηματισμό στη χώρα μας.

Αν κάποιες “φωνές” προσπάθησαν να πείσουν τα μέλη να εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, τελικά επικράτησε η λογική και τουλάχιστον πήρε παράταση μίας εβδομάδας.

Ορίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος για τις 6 Σεπτεμβρίου και η έναρξη στις 24 του ίδιου μήνα, ευελπιστώντας ότι μέχρι τότε η λίγκα θα έχει βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο και θα έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το στοίχημα και χορηγούς. Κάτι που κατά τη δεδομένη στιγμή φαντάζει απίθανο να έχει συμβεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, όταν η ΕΡΤ αρνείται να καταβάλει το μπόνους στις πρώτες πέντε ομάδες του κάθε ομίλου, για το πρωτάθλημα που τελείωσε.

Αποφάσεις Γ.Σ.και Δ.Σ.της Super League 2

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

  • Έγινε εγγραφή των ΠΑΕ Ιωνικός και ΠΑΕ Λεβαδειακός στην Super League 2 και αποφασίστηκε η πρόκληση των τεσσάρων μελών που προέρχονται από την Γ Εθνική.
  • Κατόπιν προτάσεων της ΕΠΑΘΛΑ με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του προϊόντος (οι οποίες θα εμπλουτιστούν περαιτέρω από τη διοργανώτρια), και της σημερινής επιστολής της ΕΠΟ με την επικύρωση των ομάδων που προβιβάζονται στην SL2, η συζήτηση και η έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023.
  • Αποφασίστηκε να διεξαχθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Δόθηκε αναβολή στο θέμα: Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια για την Δευτέρα 7 Αυγούστου όπου θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης για να προσκομιστούν νεα στοιχεία από την ΠΑΕ, κατά δήλωσης της ιδίας και του συνηγόρου της, τα οποία θα βοηθήσουν στη λήψη της απόφασης.
  • Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2022-2023.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις