Παράνομος στοιχηματισμός: «Η διαδρομή του χρήματος μπορεί να βρεθεί εάν υπάρχει βούληση»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο στοιχηματικός αναλυτής, ο Νίκος Παναγόπουλος και αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που είναι τα στημένα παιχνίδια και η εμπλοκή των προέδρων μεγάλων ομάδων.

Αρχικά ρωτήθηκε ο κ. Παναγόπουλος:

– Τι σημαίνει πρακτικά η φράση που λέμε: στήνω παιχνίδια;

“Αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν στην διαδικασία αθλητές ομάδων. Είτε λίγοι, είτε πολλοί. Σε συνέχεια για ότι είπατε για σχόλια στα σόσιαλ μίντια, βλέπω τα σχόλια και πως όλος ο κόσμος γράφει σαν να μην έγινε ποτέ. Κάτι που έχει τονίσει και ο Κυριάκος Θωμαϊδης, όσα ονόματα κι αν υπάρχουν. Περιμένω τι θα γίνει με τις ομάδες της λιγκας 1. Ευρύ σκορ στο πρώτο ημίχρονο μπορεί κάποιος να το πετύχει;

Δεν μπορεί να γίνει η δουλειά εάν δεν υπάρχει μαζική συμμετοχή παικτών και από τις δύο ομάδες. Για να έρθει ένα μεγάλο σκορ, η συνεννόηση πρέπει να έχει γίνει από τα αποδυτήρια. Μόνο οι παίκτες μπορούν να εκτελέσουν τις εντολές. Έχουν γίνει και στημένα ματς που χάλασαν στην πορεία”.

– Πως διαμορφώνεται ένα τελικό αποτέλεσμα;

“Και στις μεγάλες ομάδες τα ματς μένουν στο μηδέν για μεγάλο διάστημα. Εκεί για το φαβορί μεγαλώνει πολύ η απόδοσή του. Εάν έχουν συνεννοηθεί να μπει γκολ μετά το 75ο λεπτό, θα πρέπει να υπάρχουν πρόθυμοι παίκτες για να ανταποκριθούν στις εντολές”.

– Η διαδρομή του χρήματος μπορεί να βρεθεί;

“Κάλλιστα μπορεί να βρεθεί η διαδρομή του χρήματος, μόνο εάν υπάρχει βούληση από κάποιους για να φθάσουν την όλη διαδικασία έως το τέλος. Είναι καλύτερα όμως να μην το ξεκινούν καθόλου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις