Στον Άγιο Βασίλειο η κηδεία του Γιώργου Μπαρμπάκου – Συγκινεί το τελευταίο “αντίο” της κόρης του

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 5.30μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μπαρμπάκου που έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 54 ετών.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Ντίνα, τον γιο του Λευτέρη και την κόρη του Δανάη Μαρία.

Έντονη συγκίνηση προκαλεί το αποχαιρετηστήριο μήνυμα της κόρης του: “Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με ρωτούσες “Πόσο μ’αγαπάς μπουμπού μου?”… Και πάντα σου έλεγα “Μέχρι το τέλος του κόσμου κι ακόμα παραπέρα μπαμπάκα μου”!

“George Barbakos μας έφυγες πολύ νωρίς κι πολύ άδικα… Μια ζωή ήσουνα το στήριγμά μου, το πρότυπό μου, ό,τι κι αν έκανες ήθελα να σε αντιγράφω, να σου μοιάσω.. Ήσουνα εκεί για μένα στα δύσκολα και στα εύκολα ,ακόμα και όταν σε απογοήτευα με τα λάθη μου δε σταμάτησες να μ’ αγαπάς!! Ακόμα δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι μας άφησες, ξέρω όμως ότι πάλεψες γιατί ήσουν δυνατό λιοντάρι αλλά η καρδιά σου σε πρόδωσε…

Μια ζωή θα σε θυμάμαι και μια ζωή θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να είσαι περήφανος για μένα!! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με ρωτούσες “Πόσο μ’αγαπάς μπουμπού μου?”… Και πάντα σου έλεγα “Μέχρι το τέλος του κόσμου κι ακόμα παραπέρα μπαμπάκα μου”!! Αυτό θα ισχύει για πάντα!! Να μας προσέχεις από’ κει ψηλά άγγελέ μου!!

~Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 17:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Βόλο!~”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις