Στον Ατσαλένιο ο Καβουσάκης

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του ΠΟ Ατσαλένιου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζαχαρίας Καβουσάκης ο οποίος την προηγούμενη σεζόν κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ : Στον Π.Ο.Α ο Ζαχαρίας Καβουσάκης!

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο ιστορικό και οργανωμένο σωματείο”

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον έμπειρο τερματοφύλακα Ζαχαρία Καβουσάκη και την προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας μας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο Ζαχαρίας γεννήθηκε 11/1/89, έχει σημαντικές παραστάσεις και συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο κι έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Εργοτέλη, Λάρισα με τελευταίους σταθμούς της καριέρας του τον Πανσερραϊκό και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Έτσι, η ομάδα μας δυναμώνει στον “άσσο” ενόψει της νέας πολύ απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ζαχαρία καλώς όρισες στην οικογένεια του Π.Ο.Α!

Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

Παρακάτω οι πρώτες δηλώσεις του Ζαχαρία Καβουσάκη ως ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Α: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα από τα πιο ιστορικά, δημοφιλή και οργανωμένα σωματεία του Ηρακλείου. Στην απόφαση μου έπαιξε ρόλο το όνομα του Π.Ο.Α και σίγουρα οι ανθρώποι της ομάδας όπως ο Μανώλης Ρουμπάκης. Ο στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να μην δέχομαι γκολ, θέλω η ομάδα μου να πρωταγωνιστεί και αυτό θέλω και φέτος με τον Π.Ο.Α στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και η ομάδα να φτάσει ψηλά, που το αξίζει”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις