Ο Ηρακλής στέλνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τον Πέτρο Μαρτσούκο (pic)

Στην αντεπίθεση ο ΠΟΤ Ηρακλής, χαρακτήρισε αυθαίρετη, παράνομη και παράτυπη την απόφαση της SL2 να φέρει στο ΔΣ της Τετάρτης (19/07) το θέμα της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια.

Το ΔΣ της Super League 2 στις 12 Ιουλίου είχε πάρει την απόφαση να συζητήσει το θέμα της προσφυγής του ΠΟΤ Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια στις 7 Αυγούστου. Η διοργανώτρια υποστηρίζει, όμως ότι η ΕΠΟ την πιέζει να «τρέξει» και περιμένει τις ενέργειές της ως τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Πέμπτη (20/07). Όρισε, λοιπόν, μέσω τηλεδιάσκεψης συμβούλιο για την Τετάρτη (19/07) και έβαλε το θέμα των Κυανόλευκων στην ατζέντα.

Η αντίδραση του ΠΟΤ Ηρακλή; Όπως αποκαλύπτει το FL News, πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτήρισε παράνομη, αυθαίρετη και παράτυπη την απόφαση και προανήγγειλε ότι θα καταθέσει καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τον Πέτρο Μαρτσούκο, αφού: «Μια απόφαση την οποία έλαβε το ΔΣ της λίγκας μπορεί να ανακληθεί και να τροποποιηθεί μόνο με απόφαση αυτού, δηλαδή του ΔΣ. Ο πρόεδρος από μόνος του δεν έχει καμία αρμοδιότητα και δεν του χορηγεί καμία διάταξη νόμιμο δικαίωμα και εξουσιοδότηση για να προχωρήσει στην απόφαση αυτή, ώστε να μη σέβετε την απόφαση του ΔΣ και να ανακαλεί την απόφαση αυτού».

Το FL News παρουσιάζει τη σχετική επιστολή στη λίγκα:

apaepot1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις