Πόλεμος στην ΕΠΟ, αποχώρησαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Στα άκρα οι σχέσεις με Σούπερ Λιγκ!

Κανένα σημείο επαφής πλέον ανάμεσα στην Ομοσπονδία και τις ομάδες, έρχεται μεγάλη σύγκρουση…

Χωρίς αποτέλεσμα και με μεγάλη ένταση ολοκληρώθηκε η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη ανάμεσα στη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ για το σημαντικό θέμα της μείωσης του ποσοστού των συμβολαίων ποδοσφαιριστών και προπονητών.

Η Σούπερ Λιγκ ομόφωνα έχει αποφασίσει να ζητήσει την μείωση του ποσοστού που παίρνει η ΕΠΟ από τις πωλήσεις παικτών, από 5% σε 1% και να μην υπάρχει αντίστοιχο ποσοστό στις αγορές παικτών.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος κα Κοξένογλου και οι Μποροβήλος, Καραπαπάς, Μπουτσικάρης, Κοσμάς, Γκαγκάτσης εκπροσώπησαν την Λίγκα, όμως δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα, ενώ υπήρξε τρομερή ένταση όταν ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Χατζησαρόγλου τόνισε πως κανονικά πρέπει να γίνει αύξηση του ποσοστού.

Σε εκείνο το σημείο ακολούθησε πολύ μεγάλη ένταση, με τους εκπροσώπους των ομάδων να αναρωτιούνται πως μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα και να τονίζουν ότι αυτό δεν είχε συμφωνηθεί όταν πριν 17 χρόνια είχε δοθεί η διοργάνωση του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ στη Super League. Από την αντιπροσωπεία της Λίγκας ειπώθηκε τότε προς τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ: “τότε να σας δώσουμε τη διοργάνωση να δούμε πως θα την κάνετε”, με τον Κώστα Καραπαπά να παρεμβαίνει και να λέει ότι: “Κανονικά και το Κύπελλο πρέπει να μας δώσετε για να γίνει σωστά”.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, λέγοντας στους εκπροσώπους της Λίγκας πως: “Είστε μία ακόμα ΕΠΣ της ΕΠΟ”, γεγονός που προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση των ομάδων. Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανέφερε ότι: “αφού μας θεωρείτε ότι είμαστε το ίδιο με την ΕΠΣ Χίου αποχωρούμε”, το ίδιο έπραξε και ο Ολυμπιακός και η συνεδρίαση διεκόπη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις